Worldpress ile kurulan E-Ticaret sitesi "Accsess Denied" sorunu

BLueKaBuSs

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben bir e-ticaret sitesi kurdum WordPress'ten fakat resimden de anlaşılacağı üzere siteye çalıştığım kurumdan giriş yapamıyorum. Kayıtlı kategori yok diyor. SSL sertifika kurulumunu yaptım sitenin fakat yine düzelmedi. Siteme kayıtlı kategori nasıl ekleyebilirim?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
"Bize bilgi verebilirsiniz" bağlantısına tıklayıp formu doldurup sonucu bekleyin veya çalışan VPN bulursanız onunla giriş yapın.

Bilgi formu sistem yöneticisine gidiyor. Bu da onun isteğine göre onaylanıp veya onaylanmıyor. Benim amacım işi
"Bize bilgi verebilirsiniz" bağlantısına tıklayıp formu doldurup sonucu bekleyin veya çalışan VPN bulursanız onunla giriş yapın.

Bilgi formu sistem yöneticisine gidiyor. Bu da onun isteğine göre onaylanıp veya onaylanmayacak ben kökten bir çözüm bulmak istiyorum.

Bilgi formu sistem yöneticisine gidiyor. Bu da onun isteğine göre onaylanıp veya onaylanmıyor. Benim amacım işi

Bilgi formu sistem yöneticisine gidiyor. Bu da onun isteğine göre onaylanıp veya onaylanmayacak ben kökten bir çözüm bulmak istiyorum.

Merhaba;
Opera VPN ile kolayca girebilirsiniz. Sanırım sağlık bakanlığına ait bir kurumda çalışıyorsunuz. Biraz bunun önüne geçmek zor olacaktır. Opera ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz diye umuyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı