Cs oynarken lobiye atıyor gibi söylemler duydum, ne düşünüyorsun?Alınır. Uzun süredir kullanıyorum, her şeyiyle harika.
Cs oynarken lobiye atıyor gibi söylemler duydum, ne düşünüyorsun?
Öneriniz varsa dinlemekteyim.Snaptap acilamiyor CS'de evet. Ayriyeten suan W75 alinmaz. Wraith'in kendi switchlerini kullaniyor revizyon ile birlikte. Hicbir bilgi vermiyor Wraith hala. Ayriyeten PCB olarak iyi degik 32K scanrate rakiplerinin oldukca gerisinde. Manyetik olması sartmı? Mekanikler hala daha iyi genel anlamda. Manyetigin kattığı bir ekstrada pek yok manyetik kullanicisi olarak gercekler bunlar, fazla abartiliyor. W75 fiyatina aluminyum kasa premium mukemmel mekanikler alabiliyorsun. Malzeme kalitesi, yalitim, hissiyat, ses gibi konularda cok daha iyiler.
Öneriniz varsa dinlemekteyim.
İlk markayı daha önce duymadım görünüşü de pek iyi gelmedi.
İkinci opsiyonlarda ilk klavye renk olarak uymuyor ikinci klavye ise bütçemi aşıyor.
@kxy
Benimkinde gateron var. Pcb kalitesiz dediğin olay çok farklı. Plastik var, plastik var... Gayet kaliteli. Elinize almadıysanız yorum yapmayın. Klavyenin sesi harika. Yazılımı iyi. Aynı fiyatta rakibi yok.Ayriyeten suan W75 alinmaz. Wraith'in kendi switchlerini kullaniyor revizyon ile birlikte. Hicbir bilgi vermiyor Wraith hala
Benimkinde gateron var. Pcb kalitesiz dediğin olay çok farklı. Plastik var, plastik var... Gayet kaliteli. Elinize almadıysanız yorum yapmayın. Klavyenin sesi harika. Yazılımı iyi. Aynı fiyatta rakibi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.