Wraith W75 V2 alınır mı?

• Konuyu başlatan kaccuka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 330

kaccuka

Hectopat
Daha fazla  
4000TL civarında bütçem var. Wraith W75 V2 mi almalıyım yoksa farklı önerileriniz var mı?

Cs oynarken lobiye atıyor gibi söylemler duydum, ne düşünüyorsun?

Snaptap acilamiyor CS'de evet. Ayriyeten suan W75 alinmaz. Wraith'in kendi switchlerini kullaniyor revizyon ile birlikte. Hicbir bilgi vermiyor Wraith hala. Ayriyeten PCB olarak iyi degik 32K scanrate rakiplerinin oldukca gerisinde. Manyetik olması sartmı? Mekanikler hala daha iyi genel anlamda. Manyetigin kattığı bir ekstrada pek yok manyetik kullanicisi olarak gercekler bunlar, fazla abartiliyor. W75 fiyatina aluminyum kasa premium mukemmel mekanikler alabiliyorsun. Malzeme kalitesi, yalitim, hissiyat, ses gibi konularda cok daha iyiler.

Snaptap acilamiyor CS'de evet. Ayriyeten suan W75 alinmaz. Wraith'in kendi switchlerini kullaniyor revizyon ile birlikte. Hicbir bilgi vermiyor Wraith hala. Ayriyeten PCB olarak iyi degik 32K scanrate rakiplerinin oldukca gerisinde. Manyetik olması sartmı? Mekanikler hala daha iyi genel anlamda. Manyetigin kattığı bir ekstrada pek yok manyetik kullanicisi olarak gercekler bunlar, fazla abartiliyor. W75 fiyatina aluminyum kasa premium mukemmel mekanikler alabiliyorsun. Malzeme kalitesi, yalitim, hissiyat, ses gibi konularda cok daha iyiler.
Öneriniz varsa dinlemekteyim.

Öneriniz varsa dinlemekteyim.

Manyetik sartsa eger Jet 75 Kailh God switch al gec.

Mekanik olur dersen oldukca Premium urunler ikiside.

İlk markayı daha önce duymadım görünüşü de pek iyi gelmedi.

İkinci opsiyonlarda ilk klavye renk olarak uymuyor ikinci klavye ise bütçemi aşıyor.

@kxy

İlk markayı daha önce duymadım görünüşü de pek iyi gelmedi.

İkinci opsiyonlarda ilk klavye renk olarak uymuyor ikinci klavye ise bütçemi aşıyor.

@kxy

%68 olmasi uygunsa yine premium bir urun. Ayriyeten keycaps degisebilirsinzi renk ve tasarimlari bek kafaya takmayin.

Ayriyeten suan W75 alinmaz. Wraith'in kendi switchlerini kullaniyor revizyon ile birlikte. Hicbir bilgi vermiyor Wraith hala
Benimkinde gateron var. Pcb kalitesiz dediğin olay çok farklı. Plastik var, plastik var... Gayet kaliteli. Elinize almadıysanız yorum yapmayın. Klavyenin sesi harika. Yazılımı iyi. Aynı fiyatta rakibi yok.

Benimkinde gateron var. Pcb kalitesiz dediğin olay çok farklı. Plastik var, plastik var... Gayet kaliteli. Elinize almadıysanız yorum yapmayın. Klavyenin sesi harika. Yazılımı iyi. Aynı fiyatta rakibi yok.

Gateron varken ve bu kadar secenek yokken alinabilirdi zaten. PCB ise plastikle alakasiz, klavyenin anakarti gibi dusun. W75 32K scanrate verirken attigim jet 75 128k veriyor. Switch olatakta yine fazkasiyla iyi Kailh Magnetic God neredeyse Gateron Jade Pro ile denk oldukca ust seviye bir switch. Elindeki klavyeden de iyi bir switche sahip yani. Yalitim olarak daha iyi W75 sadece. Daha uyguna Jet 75 daha alinabilir kisaca suan elindeki klavyeden bile.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı