MacBethad
Hectopat
Merhaba, şu an elimde Wraith W75 var. 23 Nisan indiriminde sipariş ettim. İki gündür kullanıyorum. Defolu geldiği için değişim veya iade yapacağım (kozmetik kusurlar).
Normalde klavyeyi sevmiştim fakat biraz daha gezinince M1 modeline denk geldim; kutu içerisinden coiled kablo çıkması, gövdesinin alüminyum ve sökülebilir olması, knob'un modlanabilmesi ve W75'den daha ucuz olması biraz ona yönelmemi sağladı.
Birbirlerinden ayrıldıkları noktalara bakarsak;
W75 plastik (ucuz durmuyor, sağlam bir yapıya sahip), AKKO olan alüminyum ve sökülebilir.
W75 manyetik, AKKO mekanik (ikiside hot-swap).
W75 sadece kabloluyken AKKO 8000mAh bataryaya sahip (kutu içerisinden dongle çıkıyor).
W75 knob özelleştirilemiyor.
W75'in yükseltme ayakları var, AKKO'da yok.
W75'in kutu içeriği AKKO ile karşılaştırınca premium gibi asla hissettirmiyor.
Mekanik switch bulmak ve almak Manyetik switchlerden daha kolay (aradaki fiyat farkına 1-2 set switch alınabiliyor).
Manyetik switch ile gelen özellikler doğal olarak AKKO modelde yok.
W75 8000Hz, AKKO 1000Hz.
Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Genel anlamda bakınca AKKO daha premium, Wraith ise daha teknolojik.
Basım hissiyatı olarak aralarında ne kadar fark var hiçbir fikrim yok.
Klavyeyi çoğunlukla yazı yazarken kullanıyorum, ara sıra Fortnite, OSU! ve çeşitli offline oyunlar oynuyorum.
W75'de 0.1mm ve 4.0mm ayarlarında çeşitli sıkıntılarda var (kimsenin o ayarlarda kullanacağını sanmasam da, bu ayarlar ön plana çıkartılarak pazarlanıyor).
Birde W75'in knob'u biraz sallanıyor/yalpalıyor, AKKO'da nasıl merak ediyorum, kullananlar yardımcı olabilir mi?
Ürünler;
Wraith W75
AKKO MONSGEEK M1 V5
@AdaBagcibasi @Beyaz_G @WerBeastDu @egemebb @quartexh
Normalde klavyeyi sevmiştim fakat biraz daha gezinince M1 modeline denk geldim; kutu içerisinden coiled kablo çıkması, gövdesinin alüminyum ve sökülebilir olması, knob'un modlanabilmesi ve W75'den daha ucuz olması biraz ona yönelmemi sağladı.
Birbirlerinden ayrıldıkları noktalara bakarsak;
W75 plastik (ucuz durmuyor, sağlam bir yapıya sahip), AKKO olan alüminyum ve sökülebilir.
W75 manyetik, AKKO mekanik (ikiside hot-swap).
W75 sadece kabloluyken AKKO 8000mAh bataryaya sahip (kutu içerisinden dongle çıkıyor).
W75 knob özelleştirilemiyor.
W75'in yükseltme ayakları var, AKKO'da yok.
W75'in kutu içeriği AKKO ile karşılaştırınca premium gibi asla hissettirmiyor.
Mekanik switch bulmak ve almak Manyetik switchlerden daha kolay (aradaki fiyat farkına 1-2 set switch alınabiliyor).
Manyetik switch ile gelen özellikler doğal olarak AKKO modelde yok.
W75 8000Hz, AKKO 1000Hz.
Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Genel anlamda bakınca AKKO daha premium, Wraith ise daha teknolojik.
Basım hissiyatı olarak aralarında ne kadar fark var hiçbir fikrim yok.
Klavyeyi çoğunlukla yazı yazarken kullanıyorum, ara sıra Fortnite, OSU! ve çeşitli offline oyunlar oynuyorum.
W75'de 0.1mm ve 4.0mm ayarlarında çeşitli sıkıntılarda var (kimsenin o ayarlarda kullanacağını sanmasam da, bu ayarlar ön plana çıkartılarak pazarlanıyor).
Birde W75'in knob'u biraz sallanıyor/yalpalıyor, AKKO'da nasıl merak ediyorum, kullananlar yardımcı olabilir mi?
Ürünler;
Wraith W75
AKKO MONSGEEK M1 V5
@AdaBagcibasi @Beyaz_G @WerBeastDu @egemebb @quartexh