WSL kurduktan sonra kasma yaşanıyor

wilzx

Decapat
Linux terminalini istiyordum. Daha serlesmek icin ama isletim sisemim Windows. Diyebilirsiniz Linux'a gec diye ama bana cok karisik geliyor ve cogu oynadigim oyunu desteklemiyor. Wine ile bile iste WSL yukledim bilgisayarin AC kapa yapinca rengi gri olmaya basladi. Gorev yoneticisine gireyim dedim cok lagli. Tum WSL uygulamasini kaldrdim ve hâlâ ayni Watch 2024-07-05 23-56-24 | Streamable

Selamlar,

Terminali istemenizdeki amaç nedir? Windows'a bu şekilde kurmaktansa vm olarak kurmanız çok daha akıcı sonuçlar elde etmenize olanak sağlar VirtualBox kullanılabilir Pro versiyonundaysanız Hyper v ile de devam edilebilir. Kullanmak değil öğrenmek için kuruyorsanız sanal makineda deneyimlemek size izole bir ortam sunar. Linux şu an bir oyun konsolundan çok daha fazla oyun destekler rekabetçi oyunlar oynuyorsanız anti cheat yazılımları çalışmadığından bu oyunları çalıştırmadığı doğrudur.

Kolay gelsin.

Selamlar,

Terminali istemenizdeki amaç nedir? Windows'a bu şekilde kurmaktansa vm olarak kurmanız çok daha akıcı sonuçlar elde etmenize olanak sağlar VirtualBox kullanılabilir Pro versiyonundaysanız Hyper v ile de devam edilebilir. Kullanmak değil öğrenmek için kuruyorsanız sanal makineda deneyimlemek size izole bir ortam sunar. Linux şu an bir oyun konsolundan çok daha fazla oyun destekler rekabetçi oyunlar oynuyorsanız anti cheat yazılımları çalışmadığından bu oyunları çalıştırmadığı doğrudur.

Kolay gelsin.

Çünkü terminal ile çok daha seri yapabiliyoruz işleri format attım hocam sanal makine kullanmayı sevmiyorum oynadığım oyunlara elbet Linux desteği gelir zaten 2 tanemi ne var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı