X bir şahısın tecavüz itirafı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem bu kadar dava açmak istiyorsun ara avukatı sor sorgula.

İşinde iyi olan varken neden bize soruyorsun?

Herkes yalancı ve troll olmak zorunda degil. Video'lu kanıt var ama kişilik haklarını ihlal etmek istemedigim için paylaşmıyorum. Gram yalanım varsa şuradan şuraya gitmek nasib olmasın. Vlog tarzı video çeken bir YouTuber bunu anlattı. Uydurma falan degil. Olayın özeti şöyle: Kız ilk başta buna asılmış ardından yüz vermeyince kız babasına demiş bu çocuk bana tokat attı. Ertesi gün kızın babası gelip bu çocuga tokat atmış. Ertesi günde çocuk delirmiş tokattan sonra tamam sana istedigini verecegim demiş ve kızla ilişkiye girmiş. Şimdi bu olaya tecavüz dedim kızın rızası var diyenler çıktı. Kızın rızası olsa bile 18 yaş altı ilişki kanunen suç. Kanunlardan anlayan birileri yorum yaparsa çok iyi olur. Konuya troll diyerek konunun amacından sapmasına sebep oluyorsunuz.

2 velet anlatmışsın o yaşta ne tecavüzü ne cinsel ilişkisi. Hormonları bile yok o yaşta. Ayrica erkeğin de 18 yaş altı olduğunu unutuyorsun. Olsa olsa çocuk istismarı olur bu olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yaşları değiştirmediyseniz bu imkansız.
Arkadaşın, etkileşim almak için böyle bir hikaye uydurduğu ortada. 6 yaşındaki bir erkek çocuğu, cinsel bir hormon salgılamaz, ereksiyon yaşanmaz. Cinsel ilişki olayı yalan, kız için de aynı şey geçerli. 8 yaşındaki kız böyle cümleler sarfediyorsa, ailesine de soruşturma açılmalı.
Katılıyorum.

Herkes yalancı ve troll olmak zorunda degil. Video'lu kanıt var ama kişilik haklarını ihlal etmek istemedigim için paylaşmıyorum.
Eğer bu kişi bu videoyu Youtube'da paylaştıysa kişilik haklarını ihlal etmiş olmazsınız. Videoyu bizimle de paylaşın.

6 yaşındaki çocuğun yaptıklarına bak sen :D.

Donanım arşivinden falan mı geliyorsunuz? Buranın kalitesini düşürmeye çalışılıyor sanki 6 yaşındaki erkek çocuğuda 8 yaşındaki kız çocuğuda ne küfür bilir ne cinsel ilişkiyi...
Ayrıca o hormonları salgılamazlar boş bir konu.

fellas.jpg

Durum bundan ibaret. 6 ve 8 yasinda olan bireylerin böyle bir olaya karistigina inanmak zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı