X- men: Origins Wolverine Steam'de neden yok?

lasthyren

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, bir sitede dolaşırken bu konuya denk geldim konu ile ilgili kısa bir yazı verilmişti ama eskiden Steam'de "X men: Origins Wolverine" oyunu varmış fakat daha sonradan bu oyunu Steam oyun sisteminden kaldırmışlar anladığım kadarıyla o zamanda satın almış insanların kütüphanesinde şu an sadece mevcutmuş bu oyun, acaba bunun sebebini ve hangi yılda kaldırıldığını açıklayabilecek birileri var mı merak ediyorum kimse bu konu hakkında net ve düzgün bir bilgi paylaşmamış çünkü. Bu konu ile alakalı olarak bilgili arkadaşlar bilgi verip yardımcı olurlarsa sevinirim çünkü bende bilgisayarı bu sene eve yeni alıp Steam hesabımıda yeni açtım ve malumunuz ülkede her şey ateş pahasıyken güzel ve indirimli bir oyun şu zamanda birçok oyuncunun peşinde koştuğu hobiler arasında ve Torrent'e yönelip kaçak oyunlar indirmeyi sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere launcher çalıştırmıyorsun. Steam mesela 1 GB'ye yakın RAM tüketir, yüksek CPU tüketir ve yoğun disk kullanır. Oradan tasarruf ediyorsun. FPS falan artıyor.

2. Oyunların koruma yazılımı da FPS düşürüyor.

Korsan oyunlar her daim performanslı çalıştı.

Zaman ayırıp bunu okumanı öneririm.

Zaman ayırıp bunu okumanı öneririm.

Kanka oyun satıyor o, malını kötüler mi?

Ama güvensiz sitelerden indirmek tehlikeli tabi.

Activision Spider-Man ve Wolverine oyunlarının lisans hakkını yenilemediği için bu oyunlar Steam'de yok. Mesela şu an Spider- Man'in oyun hakları Sony'de. Eğer Sony'de gelecekte bu hakkı yenilemezse o PlayStation'a özel olarak çıkan Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man Miles Morales'te satıştan kaldırılacaktır.
Geri gelme ihtimali konusuna gelirsek, eğer Activision lisans yenilerse gelir fakat Call of Duty'e daha fazla yatırım yapmak varken en yeni oyunu 2014'te çıkmış Spider-Man oyunları için hak yenilemesi yapmazlar.

Activision Spider-Man ve Wolverine oyunlarının lisans hakkını yenilemediği için bu oyunlar Steam'de yok. Mesela şu an Spider- Man'in oyun hakları Sony'de. Eğer Sony'de gelecekte bu hakkı yenilemezse o PlayStation'a özel olarak çıkan Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man Miles Morales'te satıştan kaldırılacaktır.
Geri gelme ihtimali konusuna gelirsek, eğer Activision lisans yenilerse gelir fakat Call of Duty'e daha fazla yatırım yapmak varken en yeni oyunu 2014'te çıkmış Spider-Man oyunları için hak yenilemesi yapmazlar.
Marvel Spider Man büyük ihtimalle ömür boyu SONY'nin. Çünkü bu oyunları Marvel yapmasını istemiş. Ömürcek adam da zaten Sony'nin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı