X- men: Origins Wolverine Steam'de neden yok?

lasthyren

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, bir sitede dolaşırken bu konuya denk geldim konu ile ilgili kısa bir yazı verilmişti ama eskiden Steam'de "X men: Origins Wolverine" oyunu varmış fakat daha sonradan bu oyunu Steam oyun sisteminden kaldırmışlar anladığım kadarıyla o zamanda satın almış insanların kütüphanesinde şu an sadece mevcutmuş bu oyun, acaba bunun sebebini ve hangi yılda kaldırıldığını açıklayabilecek birileri var mı merak ediyorum kimse bu konu hakkında net ve düzgün bir bilgi paylaşmamış çünkü. Bu konu ile alakalı olarak bilgili arkadaşlar bilgi verip yardımcı olurlarsa sevinirim çünkü bende bilgisayarı bu sene eve yeni alıp Steam hesabımıda yeni açtım ve malumunuz ülkede her şey ateş pahasıyken güzel ve indirimli bir oyun şu zamanda birçok oyuncunun peşinde koştuğu hobiler arasında ve Torrent'e yönelip kaçak oyunlar indirmeyi sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyunlar performans konusunda çoğunlukla daha iyidir

İlk defa böyle bir duyum alıyorum, fakat birçok insan forumlarda ve YouTube yorumlarında Torrent'in kötü yazılım ve optimizasyon sorunları içerdiğini açıkça belirtiyor ayrıca bende benzer birkaç sorun yaşamıştım oyunlarda zamanında Torrent kullanırken örneğin; oyundan atmalar olsun, hata kodları olsun, oyun içinde durduk yere donup takılmalar olsun vs. birçok sorun yaşatmıştı birçok oyun.

Korsan oyunlar performans konusunda çoğunlukla daha iyidir.

Bende korsana karşı biri değilim zaten ama beni endişelendiren torrent üzerinden indirdiğim bir oyunun dosyalarında virüs, trojan vs. gibi kötü yazılımlar içermesi ve bilgisayardaki sistem dosyalarına zarar verme olasılığı, hatta bazı dosyalar sistemden silinmiyor bile çok karşılaştım bu sorunla ayrıca indirdiğim oyunlar genellikle ya oyundan atıyor, ya hata kodu veriyor ya da oyun içinde donma ve kasmalar yaşatıyor örneğin Pes, Counter-Strike, Need For Speed, Spider-Man, Mortal Kombat vs. birkaç oyunda bu tarz sorunlarla karşılaşmıştım.

@lasthyren 10 yıla yakın süredir bilgisayar kullanıyorum, hiç korsan indirmemiştim. Spider-Man Remastered'ı Steam üzerinden almıştım, Miles Morales hoşuma gitmediği için almak istemedim Torrent üzerinden denemek için indirdim. Spider-Man Remastered oyunundan daha akıcı oynuyordum. Herhangi bir problemle de karşılaşmadım, hikayesi hoşuma gitmediği için almaktan vazgeçtim, oyunu da sildim. 🙂

@lasthyren 10 yıla yakın süredir bilgisayar kullanıyorum, hiç korsan indirmemiştim. Spider-Man Remastered'ı Steam üzerinden almıştım, Miles Morales hoşuma gitmediği için almak istemedim Torrent üzerinden denemek için indirdim. Spider-Man Remastered oyunundan daha akıcı oynuyordum. Herhangi bir problemle de karşılaşmadım, hikayesi hoşuma gitmediği için almaktan vazgeçtim, oyunu da sildim. 🙂

Yani denendi onaylandı diyorsun öyle mi, peki hiç zararlı dosya kalıntılarına trojan veya virüslere vs. hiç rastladın mı veya depolama alanını işgal eden ve silinmeyen dosyalar oldu mu merak ediyorum cevaplarsan sevinirim.

@lasthyren tavsiye ettiğimden değil, ilk oyunun içinde zaten Miles Morales hakkında birkaç bilgi vardı, ben de beğenmediğim için o kadar para vermek istemedim. Denemek amacıyla korsan indirdim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım, indirip sileli 1.5 ay kadar oluyor bu arada. 🙂
Anladım teşekkürler.

Sakıncasından değil benim sorunum, Torrent oyunlar genellikle orijinal oyunlardan farklı olarak optimizasyon sorunları yaşarlar oyun içinde bu çok yaygındır. Ayrıca Torrent oyun indireceğim için virüslü birçok dosya uzantısının bilgisayarıma erişmesinede izin vermiş oluyorum haliyle, hatta piyasadaki çoğu antivirüs programına rağmen yine de güvenemiyorum o yüzden Torrent genellikle kullanmıyorum.

Ne alaka Torrent oyunlar tam tersi Steam gibi ek programlara ihtiyaç duymadığı için orijinal oyunlardan daha iyi performans verirler. Heleki Denuvo gibi FPS düşmanı bir koruma yokken. Anlaşılan hiç korsan oyun oynamamışsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı