X2 270 ve R7 240 R6S performansı

Herkese merhabalar, ilk demek istediğim şey lütfen gerçekten biliyorsak cevap verelim;
İşlemci: AMD Athlon X2 270 (3.4 GHz)
Ekran kartı: Radeon R7 240 (2 GB)
RAM: 8 GB (1333MHz)
720P, Low ayarlarda kaç FPS alırım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rainbow Six Siege'de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodakinden daha fazla performans alırsın. İşlemcin nispeten daha iyi. Bu sana fikir verecektir.

Msa kapalı da adamlar seçilmiyor yav benim 1366X768 laptop ekranından herhalde pikselleri sayıyorum :p.

O zaman msa yı açıp ona göre bir optimizasyon yaparsınız genel olarak oynarsınız ama 50 FPS üstünde. Satın almadıysanız sistemi eğer daha iyi bir sistem önerebilir forumdakiler ama.

Zaten oyun şu anda ücretsiz bende hazır ücretsizken bakayım, oynayabiliyorsam alayım diye düşünüyordum ki birisi bana işlemcimin (Athlon X2 270 (3.4GHz)) bu oyunu açtığını ama ana menü geldiği anda oyunun donduğunu söyledi, doğru mudur?

Zaten oyun şu anda ücretsiz bende hazır ücretsizken bakayım, oynayabiliyorsam alayım diye düşünüyordum ki birisi bana işlemcimin (Athlon X2 270 (3.4GHz)) bu oyunu açtığını ama ana menü geldiği anda oyunun donduğunu söyledi, doğru mudur?

Kaç gün ücretsiz? Ve sorunu bilmiyorum ama çok fazla server vb. sıkıntısı var oyunun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodakinden daha fazla performans alırsın. İşlemcin nispeten daha iyi. Bu sana fikir verecektir.

Ekran kartı iyi de işte işlemci sıkıntı herhalde, oyun açılmıyor diyor tanıdık biri.
Kaç gün ücretsiz? Ve sorunu bilmiyorum ama çok fazla server vb. sıkıntısı var oyunun.
5 günlük olmalı, bugün başladı ya da dün emin değilim.
Bunu hemen anlatmam gerekiyor, oyunun birazını indirince, indirilmiş olan bir kısım oynanabiliyor ve bende girdim ama, giremedim, şöyle giremedim; oyunun ana menüde sıkıntı yok ama basit CQB için haritaya girerken oyun donuyor, farklı haritaları da denedim olmuyor. Acaba neden olmuyor, acil cevap verebilecek var mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı