X370 Gaming+ vs B350 PC Mate

Ram slotu 2 tane geleceğe hiç uygun değil diye düşünüyorum.
Msi B450 GAMING PLUS AMD B450 Soket AM4 DDR4 DVI HDMI M.2 USB 3.1 ATX Anakart incehesap.com
MSI B450M PRO-M2 2133mhz-3466mhz(OC) AM4 mATX Anakart
İkisinden birini tercih edebilirsin. Fiyat performans istiyorsan ikinci sitedeki anakart öneririm. Ama görünüme özen gösteriyorsan karışmam.
Görünüm hiç umrumda değil. Aldığım parçaları olması gereken performansta çalıştırmasın, yetersiz özellikleri olmasın yeter.
Bence aradığınız şey tam olarak bu. Alternatif olarak bunu, bunu ve şunu önerebilirim.
Hocam karşılaştırdım zaman PC MATE modelinin daha fazla özelliği var olarak gözüküyor benim mi yanlışım var? :kararsız::kararsız:

Ram slotu 2 tane geleceğe hiç uygun değil diye düşünüyorum.

Görünüm hiç umrumda değil. Aldığım parçaları olması gereken performansta çalıştırmasın, yetersiz özellikleri olmasın yeter.

Hocam karşılaştırdım zaman PC MATE modelinin daha fazla özelliği var olarak gözüküyor benim mi yanlışım var? :kararsız::kararsız:
Önerdiğimiz anakartlar aynıymış. İki slot olduğuna dikkat edemedim.
Asus B450M-A Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart
MSI B450M PRO-VDH 2133mhz-3466mhz(OC) AM4 mATX Anakart
Marka kararını kendiniz karar verebilirsiniz. Benim tercihim MSİ.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı