X570 Anakart Seçimi

Hangi marka sizce daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    16
  • Anket kapandı .

John_cena312

Decapat
Herkese iyi akşamlar, bir sistem toplayacağım ama anakart markası konusunda hâlâ karar veremedim. MSI'ın anakartları ısınıyor ve wi - fi özelliği iyi çalışmıyor dendi ama MSI'ın Memory Boost gibi özellikleri hoşuma gidiyor. Sizin de fikrinizi alayım dedim.
Sistem özellikleri aşağıdaki gibidir:
İşlemci: Ryzen 7 3700X.
İşlemci soğutucu: Cooler Master Masterliquid 240L (? )
Ekran kartı: RTX 2070 Super.
Anakart: X570.
RAM: Adata XPG spectrix D60G 3200 MHz 8 X 2 GB.
SSD: 1 TB Samsung 970 Evo Plus.
Kasa: Cooler Master MB511 700 Watt 80 Plus RGB.
Monitör: Samsung 27" chg70 2K 144 HZ HDR600.

Anakart için bütçe 2000 TL'ye kadar ama 1500 civarında olmasını tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VRM tier listesine buradan bakabilirsin.
X570 Aorus Pro 1700TL civarında ve gayet iyi o olabilir.

X570 Aorus ELİTE çok iyi. AsRock marka 1000 dolarlık anakartlarla VRM tasarımı aynı. Geçen senenin en iyi ve rekor kıran anakartı CrossHair 7 ile aynı seviyede. Bu efsane anakartı almanız lazım. Sakın MSI Gaming Edge gibi kozmetik ürününü almayın.

Hepinizin tavsiyelerine baktım ve hepsi çok güzel ama MSI Gaming Pro wi - fi 'ın özellikleri daha çok dikkatimi çekti. Gigabyte ile onun arasında karar vermek zor oldu.
X570 Aorus ELİTE çok iyi. AsRock marka 1000 dolarlık anakartlarla VRM tasarımı aynı. Geçen senenin en iyi ve rekor kıran anakartı CrossHair 7 ile aynı seviyede. Bu efsane anakartı almanız lazım. Sakın MSI Gaming Edge gibi kozmetik ürününü almayın.
MSI'ın anakartlarına kötü diyenler çok oldu ve size iki sorum var, cevap verirseniz sevinirim.
1- MSI ile ilgili kötü olan nedir?
2- Gigabyte'nin Aorus Pro ürününü de beğendim, MSI olmazsa bunu alacağım, bu Elite'nin üst modeli olduğundan bunu da tavsiye edersiniz değil mi?
Cevaplarınız çok önemli, gerçekten iyi bir anakart almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı