X79 tabanlı sistem toplama

Geleceğe yönelik bir kasa hazırlayacağım bu yüzden anakart fiyatı sıkıntı değil SSD de proyu neden tavsiye etmediniz. Kasa olarak öneriniz nedir. Monitör çözünürlük yüksek olmasını istiyorum. Asus yeni Rog serisi altında monitör çıkardı onu beklemeli miyim27"olması da tercih.

Son düzenleyen: Moderatör:
Raid kullanımı hakkında pek bilgim yok. Onuda açıklarsanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anakartı alacaksan vatanda ona uyumlu olan bu ram'lerden birini al.

32GB (4x8GB) HyperX Beast XMP DDR3 2400MHz CL11 Kit Ram - Vatan Bilgisayar
Corsair 16Gb (2X8Gb) Dominator&Platinum Ddr3 2400Mhz Cl10 Dual Channel Ram - Vatan Bilgisayar

Samsung evo ile pro arasında kullanım ömrü farkı var, atıyorum evo 15 yılsa pro 90 yıl.

Ekran kartı olarakta bu ekran kartını alman sana daha uzun süre gidecektir, hem render hem oyun için 780Ti'dan daha uzun ömürlü olacaktır.
EVGA GTX780 6GB SuperClock ACX ekran kartı - inventus

Kasaya gelince ; Corsair 760T gelecek 28 haziran-14 temmuz arasında satışa sunulacak, böyle bir sisteme öyle bir kasa çok yakışır.

@Silinen üye Sistem gayet güzel, oyun ve render için daha ne dizebilirsin çok merak ediyorum. Ayrıca adam sistemin tamamen değişmesini istemiyor ve 780ti yeter diyor.

RAM olarak Corsair Platinium modelini tavsiye ediyorlar ama GSkill de tavsiye ediliyor. Sizce hangisini almalıyım ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı