X99-A, GTX 980Tİ, 5820K Tabanlı Sistem İncelemesi

Hocam elinize sağlık güzel inceleme olmuş. Sistemde harika gözüküyor. Ne kadara mal oldu size acaba?

Hocam bu sistem monitör hariç 8600 civarına mal oldu. Toptancıdan alcaktım 1 gün ile kaçırdım. Orda 600TL lik bir monitör ile 8100 oluyordu. Beğenmenize sevindim. Umarım daha iyileri sizin olur.

Hayırlı olsun bilgisayarın, güle güle kullanırsın inşallah...
Daha iyileri umarım sizin olur.

Hocam bu sistem monitör hariç 8600 civarına mal oldu. Toptancıdan alcaktım 1 gün ile kaçırdım. Orda 600TL lik bir monitör ile 8100 oluyordu. Beğenmenize sevindim. Umarım daha iyileri sizin olur.

Peki hocam çok teşekkürler. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hayırlı olsun güle güle kullanın bilgisayarınızı

Hayırlı olsun enfes bir sistem olmuş.

Benimde aklımda(oyun amaçlı ancak sağlam bileşenli):

5930k+ msi x99a gaming 7+gtx 970'lı

veya

5820k asus rampage'li gtx 970'li

veyaaaa

6700k+asus VIII Hero+gtx980 /980ti'li bir sistem kurmak var.

Ancak bi türlü karar veremiyorum. x99 platform mu, z170 mi.
haswell-e mi skylake mi... işlemci ve anakart mı, yoksa ekran kartı mı...
Şimdi sizin sisteminizi görünce birden sizin fikrinizi sormak istedim. haswell-e + x99 tabanlı sistem mi dizmeli sistem temeli sağlam olsun diye, yoksa napmalı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Oyun için Z170 yeterlidir. Oyun için ise ekran kartı önemli. Gözünüz kapalı en son sistemi alın.

Hocam hayırlı olsun bende Asus Rampage V extreme anakartını aldım ekran kartı olarakda Evga GTX 980 TI classified aldım sence iyimidir bu ikisi ?

İyi değiller.
Mükemmeller.

Ekran kartı işlemci ve işlemci besleme ünitelerinin pedlerı ve macunları yenilendi resimler eklenecek buraya. Diğer konuya yanlışlıkla yazdım.

çok başarılı bir sisteme benziyor.

bütçe 4000₺ ~ 5000₺ bandına gelirse statik çözümleme ve orta düzey renderlar için skylake mi yoksa x99 tabanlı sistem olmalı?

ekran kartını gtx 970 yapsak anakarttan biraz düşsek x99 sistem kurabilir miyiz ve asıl önemlisi kurmalı mıyız?

Bu anakartın daha düşüğü yok. Render için X99 CPU'ları harikulade. Render için istiyorsanız X99 kurmalısınız. O bütçeye bir bakmam lazım ama.

Hocam olmuyor malesef. Bütçe X99 için düşük. Z170 ile devam etmek daha iyi olur. Yorum için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…