Ürün elime geldi boş kargo kutusu göndermişler neden İtopya'dan alışveriş yapmamam gerektiğini 2. kere anladım bedava satsa bir daha alışveriş yapmam bu siteden.
Ürün elime geldi boş kargo kutusu göndermişler neden İtopya'dan alışveriş yapmamam gerektiğini 2. kere anladım bedava satsa bir daha alışveriş yapmam bu siteden.
Telefonla arayın kesinlikle. Gaming GEN TR ile de uğraşıyorum ben de 40 gündür KK3 PRO için. Aracısız bu firmalardan alışveriş yapmak mantıklı değil sanki.
Telefonla arayın kesinlikle. Gaming Gen TR ile de uğraşıyorum ben de 40 gündür KK3 Pro için. Aracısız bu firmalardan alışveriş yapmak mantıklı değil sanki.
Mağazaya gittim internetten almışsın ben bakamam pazartesiyi bekleyip ara diyor elimde video var diyorum bakmıyorlar bile daha öncesinde de Arctis Pro Wireless almıştım 2. el garanti etiketi sökük ürün göndermişlerdi bayağı bir uğraşmıştım bakalım bu ne kadar sürecek.
iyizcodan 1000 parolapara ile de 400 tl cashback 1000 tl ye gelmiş gibi oldu. Shooter 3 ile teknik olarak ne farkı var bilmiyorum. Shooter 3 çok övülüyordu bende hem bi üst modeli hemde görünüşü hoşuma gittiği için çok araştırmadan aldım.