Elektronik Xbox 9.Nesil Gamepad 2399 TL

Arkadaşlar İtopya ve İyzico hesap mailleri aynı olmasına gerek yok değil mi? Bir de bana 1100 gibi paraya denk gelecek Parolapara kullanmayacağım.

Aynı kampanya wraithde fantech shooter 3 ile de olmuyor mu 500 lira bayram kampyanyası bir de yüzde 25 indirim iyzico ile

Aynı kampanya wraithde fantech shooter 3 ile de olmuyor mu 500 lira bayram kampyanyası bir de yüzde 25 indirim iyzico ile
Hikayeli oyunlar için alacağım fantech mi xbox mı sizce.

Son düzenleme:

Hikayeli oyunlar için alacağım fantech mi xbox mı sizce.
Ben de fantech eos proyla xbox arasında kalmıştım fantech aldım. xbox nasıldır bilmiyorum ama fantech xboxdan çok daha iyi geldi bana.

Ben de fantech eos proyla xbox arasında kalmıştım fantech aldım. xbox nasıldır bilmiyorum ama fantech xboxdan çok daha iyi geldi bana.
Eos pro kaç liraya geldi

Shooter 3 aldım ben eos pro mu alsaydım sizce çok bi farkları yok gibi geldi bana. Arkada tuş var ve rgb farkları galiba

Son düzenleme:
Ürün elime geldi boş kargo kutusu göndermişler neden İtopya'dan alışveriş yapmamam gerektiğini 2. kere anladım bedava satsa bir daha alışveriş yapmam bu siteden.
Telefonla arayın kesinlikle. Gaming GEN TR ile de uğraşıyorum ben de 40 gündür KK3 PRO için. Aracısız bu firmalardan alışveriş yapmak mantıklı değil sanki.

Telefonla arayın kesinlikle. Gaming Gen TR ile de uğraşıyorum ben de 40 gündür KK3 Pro için. Aracısız bu firmalardan alışveriş yapmak mantıklı değil sanki.

Mağazaya gittim internetten almışsın ben bakamam pazartesiyi bekleyip ara diyor elimde video var diyorum bakmıyorlar bile daha öncesinde de Arctis Pro Wireless almıştım 2. el garanti etiketi sökük ürün göndermişlerdi bayağı bir uğraşmıştım bakalım bu ne kadar sürecek.

Eos pro kaç liraya geldi

Shooter 3 aldım ben eos pro mu alsaydım sizce çok bi farkları yok gibi geldi bana. Arkada tuş var ve rgb farkları galiba
iyizcodan 1000 parolapara ile de 400 tl cashback 1000 tl ye gelmiş gibi oldu. Shooter 3 ile teknik olarak ne farkı var bilmiyorum. Shooter 3 çok övülüyordu bende hem bi üst modeli hemde görünüşü hoşuma gittiği için çok araştırmadan aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı