Hikayeli oyunlar için alacağım fantech mi xbox mı sizce.Aynı kampanya wraithde fantech shooter 3 ile de olmuyor mu 500 lira bayram kampyanyası bir de yüzde 25 indirim iyzico ile
Ben de fantech eos proyla xbox arasında kalmıştım fantech aldım. xbox nasıldır bilmiyorum ama fantech xboxdan çok daha iyi geldi bana.Aynı kampanya wraithde fantech shooter 3 ile de olmuyor mu 500 lira bayram kampyanyası bir de yüzde 25 indirim iyzico ile
Hikayeli oyunlar için alacağım fantech mi xbox mı sizce.
Eos pro kaç liraya geldiBen de fantech eos proyla xbox arasında kalmıştım fantech aldım. xbox nasıldır bilmiyorum ama fantech xboxdan çok daha iyi geldi bana.
Shooter 3 aldım ben eos pro mu alsaydım sizce çok bi farkları yok gibi geldi bana. Arkada tuş var ve rgb farkları galibaBen de fantech eos proyla xbox arasında kalmıştım fantech aldım. xbox nasıldır bilmiyorum ama fantech xboxdan çok daha iyi geldi bana.
Neden?PC için almayın.
Telefonla arayın kesinlikle. Gaming GEN TR ile de uğraşıyorum ben de 40 gündür KK3 PRO için. Aracısız bu firmalardan alışveriş yapmak mantıklı değil sanki.Ürün elime geldi boş kargo kutusu göndermişler neden İtopya'dan alışveriş yapmamam gerektiğini 2. kere anladım bedava satsa bir daha alışveriş yapmam bu siteden.
Telefonla arayın kesinlikle. Gaming Gen TR ile de uğraşıyorum ben de 40 gündür KK3 Pro için. Aracısız bu firmalardan alışveriş yapmak mantıklı değil sanki.
iyizcodan 1000 parolapara ile de 400 tl cashback 1000 tl ye gelmiş gibi oldu. Shooter 3 ile teknik olarak ne farkı var bilmiyorum. Shooter 3 çok övülüyordu bende hem bi üst modeli hemde görünüşü hoşuma gittiği için çok araştırmadan aldım.Eos pro kaç liraya geldi
Shooter 3 aldım ben eos pro mu alsaydım sizce çok bi farkları yok gibi geldi bana. Arkada tuş var ve rgb farkları galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.