Elektronik Xbox 9. nesil pembe gamepad 2105 TL

Şu Nays'ı aldım davetle girmiştim hediye bakiye verilecek dendi verilmedi. İş bankasından para attım geri döndü. Saçma sapan bir kart ya. Keşke kullanabilsem de alabilsem güzel indirimleri var, alan güle güle kullansın.
 
Şu Nays'ı aldım davetle girmiştim indirim verilecek dendi verilmedi. İş bankasından para attım geri döndü. Saçma sapan bir kart ya. Keşke kullanabilsem de alabilsem, alan güle güle kullansın.
Hocam ilk kez para atarken kendi adınıza ait bir banka hesabından para atmanızı istiyor. O yüzden geri iade edilmiş olabilir mi?
 
Hocam ilk kez para atarken kendi adınıza ait bir banka hesabından para atmanızı istiyor. O yüzden geri iade edilmiş olabilir mi?
Yok kendi adıma hesaptan attım da olmadı. Zaten hesap geçmişinde 20 tl davet bakiyesi yatırıldı gözüküyor ama bakiyem 0. Saçma sapan değişik bir hizmetti oraya güvenip daha para yatırmam.
 
20TL icin karti kotulememek lazim, alisverislerde ise yariyor.
20 için kötülemiyorum 20 verse ne olur vermese ne olur sistemin çalışmamasına kızıyorum. Sadece 20 de değil ki hesabımdan attığım para geçmedi ben yarın indirimde bir şey alsam hemen geçeceği ne malum, bu yüzden sildim. Müşteri hizmetlerine de hesap geçmişimde bakiye yatırıldı gözüküyor dedim, tarih saat verebilir misiniz diyor şaka gibi. Keşke işleseydi de kullanabilseyim alış-verişlerde ama daha yüklemem. Neyse konu kirlenmesin.
 

Geri
Yukarı