Xbox alınır mı?

shiatai

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba PS4'ü satıp Xbox almak istiyorum hangisini almalıyım ve farkları neler siz hangisini önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz?

Benim de aklımda benzer bir başlık açmak vardı iyi oldu. Sorum şu Xbox'ı sadece Game Pass ile mi kullanabiliyoruz? Mesela Game Pass almadan tek tek oyun alabilir miyim? Bir de fiyat kıyası olarak PS 5'e göre durumu ve çıkan oyunlar farkı neler?

Benim de aklımda benzer bir başlık açmak vardı iyi oldu. Sorum şu Xbox'ı sadece Game Pass ile mi kullanabiliyoruz? Mesela Game Pass almadan tek tek oyun alabilir miyim? Bir de fiyat kıyası olarak PS 5'e göre durumu ve çıkan oyunlar farkı neler?

Game Pass bir özellik tabii ki de bağımsız oyun alabilirsin fiyat/performans konusunda gayet iyi Series S muadili bir PC toplasan 17/18k tutar bir de özel oyun muhabbeti var PlayStation o konuda Xbox'a göre daha üstün Xbox'unda özel oyunlari var tabii ki ama playstayion kadar tutulmadı.
Başka sorun varsa sorabilirsin

Series S, PS4'un ustu PS5 'i alti.
Series X - PS5 ile ayni.

Butceniza kalmis birsey.
eger 2.el dusunurseniz Garantili Xbox Series S + Kablosuz Kulaklık + Varta Sarjlı pil 10.000 TL 'ye verecegim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı