Xbox Controller Bluetooth'suz bir bilgisayara bağlanıyor mu?

cenvais

Centipat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımda Bluetooth yok ve kol almayı düşünüyorum. Sadece Bluetooth ile mi bağlanabilirim alternatifi var mıdır?

9. nesil kol diyorsan kablolu veya bluetooth. 2.4G alıcısı ayrıca satılıyor çok pahalı oda. Ayrıca Xbox 9. nesile para vermek yerine daha iyi bir kol alabilirsin daha ucuza.

Dualsense hakkında bilginiz var mı? İyi ve kötü yönleri neler? Uyumluluğu nasıl?
Steam harici tüm platformlarda sorun yaşarsın dualsense ile. Sorunsuz kullanmak için DS4 veya DSX programları kullanman gerekir ve adaptive trigger gibi özellikler sadece birkaç destekleyen oyunda çalışır. Kesinlikle gereksiz.

Steam harici tüm platformlarda sorun yaşarsın dualsense ile. Sorunsuz kullanmak için DS4 veya DSX programları kullanman gerekir ve adaptive trigger gibi özellikler sadece birkaç destekleyen oyunda çalışır. Kesinlikle gereksiz.
Dualsense uyumsuz, Xbox pilli ve bluetoothlu, 8BitDo rengini beğenmiyorum, Gulikit pahalı geldi o tarz bir markaya o kadar para dökmek istemem. Kararsız kaldım...

Dualsense uyumsuz, Xbox pilli ve bluetoothlu, 8BitDo rengini beğenmiyorum, Gulikit pahalı geldi o tarz bir markaya o kadar para dökmek istemem. Kararsız kaldım...
Gulikit kat be kat daha iyi 9. nesil controller'dan sunduğu özellikler ve sağlamlık açısından da öyle. Gulikit'in rakibi 9. nesil değil. Elite series 2 olur ancak oda yarışta geri kalır.

1720635121458.jpeg

Bunu aldığım gün elimden düşürdüm 3 takla attı yerde elime aldığımda çizik bile yoktu üstünde.

İlla daha ucuz birşey istiyorsan da machenike olanı al ozaman.

1720635242746.jpeg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı