Emirhan Kayabaş
Kilopat
Herkese iyi geceler. Xbox Game Pass kullanarak oyun indirmeye çalışıyorum. Lakin 1000 Mbps internette 10 mb/s ile falan indiriyor. Diğer platformlarda 40 mb/s'leri görüyorum hatta bazen daha yüksekte olabiliyor. Lakin Xbox'da extra bir yavaşlık var. İnternette bayağı araştırdım birkaç ayar yaptım. gpedit.msc üzerinden ayarları değiştirdim, teslim iyileştirme falan lakin ne yaptıysam sonuçta fark olmadı. Bazen KB'lara kadar düşüyor indirme hızı. Oyunlar 100 GB üstünde boyutlara sahip ve böyle indirme hızlarıyla saatler boyunca sürebilir. Bunun çözümü var mıdır? Acaba benim yaptıklarım dışında yapılabilecek herhangi bir şey? Şimdiden teşekkürler.
Not: Resimdeki Forza Xbox üzerinden, FIFA ise EA üzerinden indirme yapıyor. Biri 70 mb/s görürken diğeri 10 mb/s'lerde takılı kalıyor. İkisini aynı anda indiririyorsun diye düşük demeyin, FIFA'yı durdurunca yine pek bir fark olmuyor.
Not: Resimdeki Forza Xbox üzerinden, FIFA ise EA üzerinden indirme yapıyor. Biri 70 mb/s görürken diğeri 10 mb/s'lerde takılı kalıyor. İkisini aynı anda indiririyorsun diye düşük demeyin, FIFA'yı durdurunca yine pek bir fark olmuyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: