Arkadaşlar XBOX Game Pass ülkemize girdiği an satın aldım ve gerçekten herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Xbox Game Pass'te 100'ün üzerinde yüksek kaliteli oyuna ve sürekli eklenen yeni oyunlara sınırsız erişim bulunuyor. Konsol, bilgisayar veya her iki platformda oyun oynayanlar için bir plan mevcut. Aylık düşük bir ücret karşılığında Xbox Game Pass'e ile yenifavori oyununuzu keşfetmenizi sağlıyor. PC üzerinden oynayacağınız oyunlar buradan göz gezdirebilirsiniz. Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold ile konsolda ve bilgisayarda yüksek kaliteli oyunu içeriyor dediğim gibi. The Outer Worlds ve Sea of Thieves gibi yeni ve hit oyunları oynayabilirsiniz. Eklenti, DLC, tüketilebilir eşya, sanal para birimi veya abonelik ayrı olarak satın alınmakta. Satın almadan önce aklınızda bulunsun: Üyeliğiniz sonlandırıldığında veya bir oyun katalogdan kaldırıldığında, bu ürünleri kullanmaya devam etmeniz için üyeliğinizi yeniden etkinleştirmeniz veya oyunu ayrı olarak satın almanız gerekecektir. Bununla beraber Xbox Game Pass üyesiyseniz oyunları kiralamak yerine daha uygun fiyatlardan satın alma imkanı sağlıyor. Aynı zamanda bağımsız oyunlar da bulunmakta bunu da unutmayalım. Kelimenin tam anlamıyla Microsoft'un Xbox üzerinde yaptığı en mantıklı hareketin bu olduğunu düşünüyorum. Şimdiden tüm herkese iyi eğlenceler diliyorum!
Fiyatlandırma için;
Fiyatlandırma için;