EA App Xbox Xbox Game Pass'te gelen Star Wars Jedi: Survivor oynanamıyor

Ita99

Zeptopat
Katılım
1 Mayıs 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Xbox Game Pass üyeliğim var ve bu üyelikle gelen EA Play üyeliğiyle Star Wars Jedi: Survivor oyununu oynayacaktım. Ve oynadım da, yaklaşık 2 saat boyunca oyunu oynadım. Sonra işim çıktığı için kapattım (bilgisayarı da kapattım) ama tekrardan girmeye çalıştığımda bu şekilde hata verdi, oyun Xbox uygulamasında gözüküyor. Bunu FIFA gibi diğer EA oyunlarında da denedim, gene aynı hatayı alıyorum. Oyunlar EA'in uygulamasında gözükmüyor ama üyelik kısmına girdiğimde EA Play üyeliğim var gözüküyor. Xbox ile EA hesabım bağlı mı diye baktım ve bağlıydı, ikisi de aynı hesap. Normalde başka oyunları daha önceden oynayabiliyorum ( FIFA vs.) Ama şimdi olmuyor.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2024-05-01 203950.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-01 203950.png
    891,1 KB · Görüntüleme: 31
Ben de 5 saat civarı ilerleme kaydetmiştim oyunda. Ama bugün öğlen kapattıktan sonra daha da açamadım. Bende de bu hatayı veriyor. Fifa'da aynı şekilde açılmıyor. Bir konu daha açılmıştı bununla ilgili genel bir sorun beklemek dışında bir çare yok gibi gözüküyor.
 
Umarım durum gerçekten böyledirde bir an önce düzelir.
EA Topluluk Yöneticisi Açıklaması
Herkese merhaba,



Bu konu aslında EA uygulamasında ara sıra ortaya çıkan " Erişiminiz yok " hatasını gidermeyi amaçlamaktadır .



Ancak bu yazının yazıldığı sırada (1 Mayıs 2024), EA uygulama hizmetlerimize bağlanan Microsoft hizmetlerini etkileyen geçici bir kesinti olduğu görülüyor. Bu durum, PC için Xbox uygulaması aracılığıyla veya Xbox Game Pass Ultimate aracılığıyla EA Play üyeliğine sahip kullanıcılar için EA uygulamamız aracılığıyla EA oyunlarını indirmeye veya oynamaya çalışırken sorunlara neden oluyor. Ayrıca Steam ve Epic gibi diğer ortak hizmetlerde de bir dalgalanma etkisi olabileceğive EA uygulamasında da benzer hatalara yol açabileceği görülüyor.



Ekiplerimiz bu geçici sorunların farkındadır ve nedeni tespit edip mümkün olan en kısa sürede çözmek için ilgili tüm taraflarla işbirliği yapmaktadır . Bu araştırmaların durumu hakkında, kullanılabilir hale gelir gelmez güncellemeler sağlayacağız.

Umarım durum gerçekten böyledirde bir an önce düzelir.
EA Topluluk Yöneticisi Açıklaması
Arkadaşlar sunucularda problem var, yarına düzeleceğinden eminim saat 10 gibi oynayabiliyorken şu anda bende oynayamıyorum ve gelen açıklama bu şekilde sizinle paylaştım.
 

Geri
Yukarı