Ben pile alışığım hocam şarjlı pil gerek yok bana. Ben siyah Xbox controller (amazon.tr satıcı) ve Duracell Optimum AA pil 8 li paket almayı düşünüyorum, yeter mi
Ben pile alışığım hocam şarjlı pil gerek yok bana. Ben siyah Xbox controller (amazon.tr satıcı) ve Duracell Optimum AA pil 8 li paket almayı düşünüyorum, yeter mi
Yeterli.Ben pile alışığım hocam şarjlı pil gerek yok bana. Ben siyah Xbox Controller (amazon.tr satıcı) ve Duracell optimum AA pil 8'li paket almayı düşünüyorum, yeter mi?
tamam hocam bir de eğer kol tozlu çıkarsa iade etme hakkımız var mı? edersek de nasıl edebilirizYeterli.
Kapalı kutuda neden toz olsun ki? Ben de Amazon üzerinden satın aldım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer dediğiniz gibi olursa Amazon'dan destek alabilirsiniz.Tamam hocam bir de eğer kol tozlu çıkarsa iade etme hakkımız var mı? Edersek de nasıl edebiliriz?
Bazen çünkü bazı sitelerde hatta burda da var, iade edilmiş ya da kullanılmış ürün gönderiyorlar. Ama amazonda sanmam.Kapalı kutuda neden toz olsun ki? Ben de Amazon üzerinden satın aldım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer dediğiniz gibi olursa Amazon'dan destek alabilirsiniz.
Bazen çünkü bazı sitelerde hatta burda da var, iade edilmiş ya da kullanılmış ürün gönderiyorlar. Ama amazonda sanmam.
Peki bir temizleme yolu var mı neyle öneririsinizÇünkü kol kutuyu açar açmaz dımdızlak karşınıza çıkıyor. Ve kutunun çevresinde açıklıklar var %100 bir izolasyon sağlayacak kadar kapalı değil. Oldukça doğal yani.
Bir de hocam bu Duracell in şarj edilebilir pilleri var şarj kiti ve 2 tane AA 1300mah pil ve 2 tane AAA pil + 2 AA 2500mah pil almak mantıklı mı? Bir de o 2500mah AA pil kolun batarya kısmına sığar mıÇünkü kol kutuyu açar açmaz dımdızlak karşınıza çıkıyor. Ve kutunun çevresinde açıklıklar var %100 bir izolasyon sağlayacak kadar kapalı değil. Oldukça doğal yani.
Peki bir temizleme yolu var mı neyle öneririsiniz
Bir de hocam bu Duracell in şarj edilebilir pilleri var şarj kiti ve 2 tane AA 1300mah pil ve 2 tane AAA pil + 2 AA 2500mah pil almak mantıklı mı? Bir de o 2500mah AA pil kolun batarya kısmına sığar mı
He mah farketmiyor yani, peki VARTA nasıl önerir misinizTemizleyecek bir şey yok hocam tozlar sadece üstünde tek tük varsa vardır o kadar. Toz pislik içinde bir şey gelmeyecek elinize
Yani 1300 mAh almak çok mantıklı değil. En az 1900-2000 mAh'lik pilleri almanızı tavsiye ederim. Yukarıda AA pil boyutunda almanız gerektiğini zaten söylemiştim, AA boyutundaki her marka pil sığar.
He mah farketmiyor yani, peki VARTA nasıl önerir misiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.