Xbox için pil ve aparat önerisi istiyorum. 4 tane pil olursa daha iyi olur. F/P olsun.
Stokta yok gözüküyor.Pek sevmedim.Eğer bulunduğunuz şehirde IKEA varsa şu paketi öneririm. Online stokta şu anda yok, hangi mağazaların stoğunda olduğuna bakabilirsiniz.
Şarj cihazı + 4 adet 2450 mah Ladda pil 498 TL
veya
Şarj cihazı + 4 adet 1900 mAh Ladda pil 358 TL
Çok pahalı bunu alamam.
Bu ürnü kullanıyorum gayet memnunum. Yanına 4 adet daha varta'nın şarj edilebilir (2100mah) pillerinden aldım.
Stokta yok gözüküyor.Pek sevmedim.
Çok pahalı bunu alamam.
Bu ürnü kullanıyorum gayet memnunum. Yanına 4 adet daha Varta'nın şarj edilebilir (2100mAh) pillerinden aldım.
Stokta yok yazdığını görmedim.Oturduğum yerdede Ikea yok.Eğer bulunduğunuz şehirde IKEA varsa şu paketi öneririm. Online stokta şu anda yok, hangi mağazaların stoğunda olduğuna bakabilirsiniz.
Şarj cihazı + 4 adet 2450 mah Ladda pil 498 TL
veya
Şarj cihazı + 4 adet 1900 mAh Ladda pil 358 TL
Ama cidden en kalitelisi ve kullanışlısi bunlar tabii pahalı ama kaliteli uzun ömürlü bir şey istiyorsan kesinlikle bunlardan almalısın.
Şarj edilebilir pillerle haşır neşir olan hemen hemen herkesin kabul ettiği en kaliteli AA veya AAA şarj edilebilir piller panasonic eneloop pilleridir ama Türkiye'de satışları ya yok ya da çok pahalı.
Genel sıralamayı şöyle verebilirim kalite konusunda:
Panasonic eneloop >= IKEA ladda > Duracell = Varta >= GP.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.