Xbox One S mi, PS4 mü?

Limosed

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2019
Mesajlar
844
Çözümler
4
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Xbox One S veya PS4 2. el olarak almayı planlıyorum. Xbox konusunda Game Pass çok iyi gibi. Ne önerirsiniz?
 
Oyunlara verecek paranız varsa tabii ki PS4, hem exclusive oyunları da oynarsınız. Fakat oyunların fiyatı uçtu gitti PSN Store'da. Oyunlara para veremem diyorsanız Xbox alıp rahatınıza bakın derim.
 
İki konsoluda yeterince deneyimledim Xbox One S konsol olarak daha iyi fan sesi CD-ROM sesi olmuyor fakat kutu oyunları pahalı dijitalde Game Pass var ama yine de fiyatlar PSN'e göre bir tık daha uygun ama exc oyunlar bunlarda büyük bir eksi ve performans olarak PS4'e göre çok az geride kalıyor
PS4 ise blower fan kullanıyor bu da laptop gibi fan sesi yapıyor bazı oyunlarda CD-ROM'u başta sesli ve sonra sessizleşiyor kutu oyunları ucuza bulunuyor dijital ise pahalı bence PS4 al excler aşırı iyi ben PC sahibi olmama rağmen excler için PS4 aldım oynicağınız oyunlara göre alın konsolu bu arada PS4 fiyatına Xbox One X satılıyor onu da belirtiyim One S ve PS4 de PS4 derimde One X ile PS4 arasında tereddüte düşerim Xbox almak istiyorsan One S alırsan pişman olursun Forza Horizon 5 de rezalet gözüküyor diyorlar.
 
Xbox One S veya PS4 2. el olarak almayı planlıyorum. Xbox konusunda Game Pass çok iyi gibi. Ne önerirsiniz?

Bilgisayarın varsa her türlü PS4 al yoksa da oynamak istediğin oyunlara göre bir seçim yap. Atıyorum canın Forza Horizon oynamak istiyordur al Xbox oyna. Ama God of War oynarım dersen mecbur PS4.
 

Geri
Yukarı