Xbox One S mi Series S mi?

quicas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir birikmişim var. 9500 TL'ye bir Series S buldum bir de 5500 TL'ye One S buldum. Aslında cevap çok net Series S ancak çok fazla hikayeli oyun oynamıyorum FC 25 NBA 2K ve F1 gibi oyunları oynayacağım. Ve One S'in hala bu oyunları 60FPS oynattığını gördüm. Bu yüzden kafamda bir soru işareti kaldı. Sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar bir birikmişim var. 9500 TL'ye bir Series S buldum bir de 5500 TL'ye One S buldum. Aslında cevap çok net Series S ancak çok fazla hikayeli oyun oynamıyorum FC 25 NBA 2K ve F1 gibi oyunları oynayacağım. Ve One S'in hala bu oyunları 60FPS oynattığını gördüm. Bu yüzden kafamda bir soru işareti kaldı. Sizce hangisini almalıyım?

Series S alın arada vereceğiniz farka degecektir çok daha uzun yıllar devam edebilirsiniz.

Hız ve kapladıkları yer açısından fark var, çok göze batmasa da Series S alırsanız daha ileriye dönük bir tercih olur.

Series S kesinlikle o fiyat farkına değer. Fakat 4K ekranın varsa PS4 Pro'da bakabilirsin o tarz oyunları 4K oynatır.

FC 25 özelinde konuşursak çapraz oyun desteği önemli. Series S aldığında PS5 ve PC kullanıcıları ile çapraz oynayabilecekken One S alırsan PS4 kullanıcıları ile oynayabilirsin. Bu da eşleşme havuzunu ciddi şekilde etkiler.

İkinci ele girilmez, üstüne biraz ekleyip sıfır alın. Sahibinden'de https://shbd.io/s/Vh9j1Er8 buna benzer ilanlar var ama ne kadar güvenilir bilinmez. Ama adam sıfır ve güvenlik bandı açılmamış diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı