Xbox One S Nasıldır?

GothicBlackMetal

Hectopat
Merhaba. Ben dün bir konu açmıştım hangi konsolu alayım diye. Xbox One S ve PS4 Slim çok araştırdım ve Xbox almaya karar verdim. Her yönü ile daha kaliteli geldi. Tabi ki PS4 için özel oyunlar hariç.

Almak istediğim konsol:

Sorum ise şu. İlk defa konsol alacağım için, hiç anlamıyorum. Bu yüzden 1 TB olayı nedir? Örneğin ben bir oyun yükledim 100 GB'lık, geriye 900 GB mı kalıyor? Öyle ise, o oyunu bitirip sildikten sonra tekrar 1 TB oluyor, değil mi? Çok cahilce oldu biliyorum da emin olmak istiyorum. Çünkü hakikaten hiç anlamıyorum konsoldan. Bu arada CD'li versiyonunu satın alacağım. Fotoğrafta gördüğümüz siyah çizgi, CD giriş yeri sanırım?

Ve bir sorum daha olacak. İnternete kolayca bağlanıp, Fortnite indirebilir ve oynayabilir miyim? Zamanımı ekstra olarak bir Online oyun ile de geçirmek istiyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam ben yurtdışında yaşıyorum ve burada herkes XBOX kullanıyor, playstation'da var tabii ama çok az. Benim de birtane playstation'ım var ve gayet memnunum. İşte arkadaşların evine falan gidince XBOX'ı oynadığım kadarıyla bilgi vermeye çalışacağım.

+Xbox, Playstation'dan katkat güçlü ve dayanıklı.
+Xbox'da her şey daha akıcı ilerliyor.
+Çok başarılı bir Online alt yapısı var.Ps gibi sürekli çökmez.Makine Ps gibi sürekli sitem güncellemesi almaz.

-Xbox'da bir süre sonra oynayacak oyun bulamayabilirsin.

Ama bu demek değilki Playstation kötü, dayanıksız vs. karar senin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı