Xbox One S vs Series S

Daha fazla  
Arkadaşlar benim ilk konsolum olacak. Para biriktirerek alacağım o nedenle One S'i daha çabuk alabilirim. Korktuğum şey Series S alıp oynayıp kısa zamanda sıkılırsam daha fazla para vermiş olacağım ve biriktirmeside daha uzun sürmüş oalacak ama One S alırsam hem biriktirmesi daha az sürer hem de daha az para vermiş olurum. Sizce One S üzer mi? Hikayeli oyunlar, FIFA pes Mortal Kombat tarzı oyunlarda üzer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Series S'im var acmayalı 1 seneyi gecti bilgisayarım olmasından da olabilir ama bilmem sana kalmış.

Arkadaşlar benim ilk konsolum olacak. Para biriktirerek alacağım o nedenle One S'i daha çabuk alabilirim. Korktuğum şey Series S alıp oynayıp kısa zamanda sıkılırsam daha fazla para vermiş olacağım ve biriktirmeside daha uzun sürmüş oalacak ama One S alırsam hem biriktirmesi daha az sürer hem de daha az para vermiş olurum. Sizce One S üzer mi? Hikayeli oyunlar, FIFA pes Mortal Kombat tarzı oyunlarda üzer mi?

Çok eski kalıyor One S, Xbox tarafında alınacak en düşük konsol Series S olmalı. Dediğiniz oyunları Series S en az 4 sene daha sorunsuz oynatır.

Hocam ben olsam beklerdim ama hiç beklemek istemiyorsanız ve oynamak istediğiniz oyunlarda One S de varsa alınabilir fiyat olarak bayağa düşükler ve verdiği performansda fiyatına göre iyi beklemek istemiyorsanız alınır bence.

Artık Series S sıfır bile F/P olmaktan çıktı tatmin etmemeye başladı. One S hiç yanına yaklaşılmaz. FIFA ve eski oyunları oynarsınız. Konsol aldıysanız illa ki daha sonra yeni oyunlar oynamak isteyecekseniz. O yüzden ikinci el Series S almanız daha iyi olacaktır. Bu konsolda sizi en fazla 2 sene götürür.

Son düzenleme:
Artık Series S sıfır bile F/P olmaktan çıktı tatmin etmemeye başladı. One S hiç yanına yaklaşılmaz. FIFA ve eski oyunları oynarsınız. Konsol aldıysanız illaki daha sonra yeni oyunlar oynamak isteyecekseniz. O yüzden ikinci el Series S almanız daha iyi olacaktır. Bu konsolda sizi en fazla 2 sene götürür.

Katılmıyorum Series S'in işlemci frekans değeri 3.6 GHz iken PS 4'te bu değer 1.6 GHz'dir. Series S'in tflops değeri 4 iken PS 4'te bu değer 1.84 tür. Yani işlemci konusuna bakarsak Series S PS 4'ten çok daha güçlüdür.

2013'te çıkmış bir PS 4 hala satılabiliyorsa deli gibi ve hala old gen olmasına rağmen stabil yeni oyunları oynatabiliyorsa PS4'ten çok daha güçlü bir konsol olan Next gen olan ve 2020'de çıkmış bir konsola nasıl 2 sene değer biçtiniz tam olarak biraz anlatır mısınız sizi dinleyelim.

One S digital Edition sahibiyim. Yeni nesil oyunlarda bariz zorlanıyor arada sırada oyunların çöktüğü oluyor. Series S almak her yönden daha mantıklı.

Kanka beğenmedim atacağına anlatsana biraz engin bilgilerinden faydalanalım açıklamasını yaptım yukarıda bak neye dayanarak 2 sene sonra konsol ölür diyorsun anlat şu engin bilgilerinden bizde faydalanalım biraz.

Katılmıyorum Series S'in işlemci frekans değeri 3.6 GHz iken PS 4'te bu değer 1.6 GHz'dir. Series S'in tflops değeri 4 iken PS 4'te bu değer 1.84 tür. Yani işlemci konusuna bakarsak Series S PS 4'ten çok daha güçlüdür.

2013'te çıkmış bir PS 4 hala satılabiliyorsa deli gibi ve hala old gen olmasına rağmen stabil yeni oyunları oynatabiliyorsa PS4'ten çok daha güçlü bir konsol olan Next gen olan ve 2020'de çıkmış bir konsola nasıl 2 sene değer biçtiniz tam olarak biraz anlatır mısınız sizi dinleyelim.

Bizim yerimize arkadaşlar tartışmış bunları okuyabilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerini ve series s cihazının neden yetersiz kalacağını anlatmışlar. Kendim de xbox one s kullanmış biri olarak çamur gibi görüntüden rahatsız olduğum için elden çıkarmıştım. Şu an 0 ını düzgün bir yerden almaya kalksa 20 K civarında. Ben 20 K parayı 1080p de 60 FPS stabil oynayamayacağım bir cihaza yatırmam. İkinci el garantili 8-9 K bandında alabiliyorsa bir şey demem. Kendisinin bileceği iş.

Son düzenleme:

Hocam siz olaya PlayStation - Xbox olarak bakmanız yanlış PS her daim zaten Xbox'dan fazla satacaktır. Buradaki 2 sene değer biçme ise Xbox Series S yeni nesil konsol olarak çıkarttıkları için. Yeni nesil oyunlarda çok zorluk çekiyor FPS düşüşleri yaşanıyor bence de en fazla 3 sene dayanacak bir konsol. Bir yerden sonra konsol kaldırmaz zaten. Ki PS4'tede stabil oynatma gibi bir olay yok bazı yeni oyunlarda saçmalıyor. Zaten Sony bunun önüne geçmek için artık PS4'te oyun çıkarmıyor.

Bu arada xbon One S al. Game Pass'te alırsan yeni nesilden bir farkı kalmıyor. Hatta 30 oyun daha dazla oynarsın Xbox Series S ve Xden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı