Xbox One S vs Series S

Arkadaşlar benim ilk konsolum olacak. Para biriktirerek alacağım o nedenle One S'i daha çabuk alabilirim. Korktuğum şey Series S alıp oynayıp kısa zamanda sıkılırsam daha fazla para vermiş olacağım ve biriktirmeside daha uzun sürmüş oalacak ama One S alırsam hem biriktirmesi daha az sürer hem de daha az para vermiş olurum. Sizce One S üzer mi? Hikayeli oyunlar, FIFA pes Mortal Kombat tarzı oyunlarda üzer mi?

One S eski nesil bir konsol. Her anlamda Series S almalısın. Elinde bir her oyunu açmaya gücü yetecek PC yoksa o zaman Series S parasının üstüne biraz daha ekleyip 4060'lı bir PC almalısın. Sen alana kadar muhtemelen 5060'lı sistemler çıkar. Fiyatları makul olursa onları da düşünürsün o dönem. Hikayeli oyun seviyorsan en iyisi zaten PC aynı zamanda Sony oyunlarını da oynarsın. Yok illa konsol rahatlığı istiyorsan ve GTA 6'yı çıktığı gibi oynamak istiyorsan Series S yerine Series X veya PS5 bakabilirsin. Series S parasına yurt dışı PS5, Series X getirtme imkanın varsa hatta çok daha iyi olur ama önceliğin PC olması taraftarıyım.

Eğer bir bilgisayarin varsa Xbox alma. Eğer bilgisayar yoksa Xbox al. Ayrıca One S uzun vadeli bir cihaz olmaz. PlayStation 4 ten bahsetsek alınır derdim ancak One S artık yeni nesil oyunlar için güçsüz. Series S almanızı öneririm eğer alıcaksanız.

Bizim yerimize arkadaşlar tartışmış bunları okuyabilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerini ve Series S cihazının neden yetersiz kalacağını anlatmışlar. Kendim de Xbox One S kullanmış biri olarak çamur gibi görüntüden rahatsız olduğum için elden çıkarmıştım. Şu an 0'ını düzgün bir yerden almaya kalksa 20 k civarında. Ben 20 k parayı 1080p de 60 FPS stabil oynayamayacağım bir cihaza yatırmam. İkinci el garantili 8-9 k bandında alabiliyorsa bir şey demem. Kendisinin bileceği iş.

Bana milletin değil senin ENG'in fikirlerin lazım kaldı ki attığın konuya baktım depolama dışında kimse şikayetçi değil depolamayı da alırsın harici SSD çözersin.

Hocam siz olaya PlayStation - Xbox olarak bakmanız yanlış PS her daim zaten Xbox'dan fazla satacaktır. Buradaki 2 sene değer biçme ise Xbox Series S yeni nesil konsol olarak çıkarttıkları için. Yeni nesil oyunlarda çok zorluk çekiyor FPS düşüşleri yaşanıyor bence de en fazla 3 sene dayanacak bir konsol. Bir yerden sonra konsol kaldırmaz zaten. Ki PS4'tede stabil oynatma gibi bir olay yok bazı yeni oyunlarda saçmalıyor. Zaten Sony bunun önüne geçmek için artık PS4'te oyun çıkarmıyor.

Bu arada xbon One S al. Game Pass'te alırsan yeni nesilden bir farkı kalmıyor. Hatta 30 oyun daha dazla oynarsın Xbox Series S ve xden.

Mesela sen hangi X/S yazan oyunda performans düşüşü yaşadın söylesene bir hemen indirip kontrol edeyim senin için.

Ayrıca çıkacak GTA 6 aynı GTA 5 gibi X/S olarak çıkacak stabil oynayacaksın yani sen gidip de X/S olmayan oyun oynayıp 30 FPS oynuyorsan o senin bileceğin iş tabii ama X/S olan hangi oyunda yaşadın bu FPS düşüklüğünü söylemeni rica ediyorum hemen bakıp AA dam haklıymış diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelim bana milletin değil senin ENG'in fikirlerin lazım kaldı ki attığın konuya baktım depolama dışında kimse şikayetçi değil depolamayı da alırsın harici SSD çözersin.

Mesela sen hangi X/S yazan oyunda performans düşüşü yaşadın söylesene bir hemen indirip kontrol edeyim senin için.

Ben yaşadım demiyorum ama öyle. Son 2 yılda çıkan yüksek sistemli bir oyuna gir 2K 120 FPS olıyor musun görelim.

Ben yaşadım demiyorum ama öyle. Son 2 yılda çıkan yüksek sistemli bir oyuna gir 2K 120 FPS olıyor musun görelim.

Yaşamadıysan neye dayanarak bunları söylüyorsun bana? 1080p için çıkmış konsolu neden 2K oynayayım ben söyle bana hangi oyunda 1080P'de sıkıntı var indirip bakacağım senin için ona bakarsan PS4 Proda'da 8K yazıyor hadi oynasana 8K 60 FPS son 2 yılda çıkan bir oyunuda göreyim zevkle izleyeceğim. Bırak 8K 60 FPS'i 1080p 30 FPS de oynarsan şükret.

Son düzenleyen: Moderatör:
One S eski nesil bir konsol. Her anlamda Series S almalısın. Elinde bir her oyunu açmaya gücü yetecek PC yoksa o zaman Series S parasının üstüne biraz daha ekleyip 4060'lı bir PC almalısın. Sen alana kadar muhtemelen 5060'lı sistemler çıkar. Fiyatları makul olursa onları da düşünürsün o dönem. Hikayeli oyun seviyorsan en iyisi zaten PC aynı zamanda Sony oyunlarını da oynarsın. Yok illa konsol rahatlığı istiyorsan ve GTA 6'yı çıktığı gibi oynamak istiyorsan Series S yerine Series X veya PS5 bakabilirsin. Series S parasına yurt dışı PS5, Series X getirtme imkanın varsa hatta çok daha iyi olur ama önceliğin PC olması taraftarıyım.

Hocam elimde her oyunuc açabileceğini düşündüğüm bir PC var imzamda özellikleri yazıyor sadece sıkılırım diye 12K vermek istemiyorum be biriktirmesi daha uzun sürecek. One S hem daha uygun hem de FIFA tarzı oyunları oynatabileceğini düşünüyorum ayda Mortal Kombat. Game Pass'teki oyunlardan çoğunu oynatır mı?

One S digital Edition sahibiyim. Yeni nesil oyunlarda bariz zorlanıyor arada sırada oyunların çöktüğü oluyor. Series S almak her yönden daha mantıklı.

Kesinlikle katılıyorum bende de aynı model var digital olması da sorun yaratmıyor zaten Xbox Store PS Store'den çok daha ucuz yani Xbox bence hiçbir yönden üzmez bütçen yetiyorsa Series S almalısın kesinlikle ama yetmiyorsa One S aldığına pişman olmazsın hâlâ iş görür.

Kesinlikle katılıyorum bende de aynı model var digital olması da sorun yaratmıyor zaten Xbox Store PS Store'den çok daha ucuz yani Xbox bence hiçbir yönden üzmez bütçen yetiyorsa Series S almalısın kesinlikle ama yetmiyorsa One S aldığına pişman olmazsın hâlâ iş görür.

Hocam şimdi aklıma farklı bir fikir geldi ben televizyondan oynamak yeirne bilgisayarıma 3.ekran olarak Samsung Smart M5 T.C. alıp duvar aparatıyla assam aynı mantığa gelmez mi? One S almak riskli gibi diğer arkadaşların dediğine göre.

Eğer bir bilgisayarin varsa Xbox alma. Eğer bilgisayar yoksa Xbox al. Ayrıca One S uzun vadeli bir cihaz olmaz. PlayStation 4 ten bahsetsek alınır derdim ancak One S artık yeni nesil oyunlar için güçsüz. Series S almanızı öneririm eğer alacaksanız.

One S güçsüz mü? Emin misiniz çok oyunculu oyunları örnek Fortnite CoD gibi oyunlardı Xbox One S PS4'ten daha stabil oynatıyor üstelik hem FPS düşmesi hem de fan sesi duyarsınız PS4 de PlayStation 4 parlak kasa için diyorum daha önce denemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı