Xbox One S vs Series S

Hocam Series S çıktığında 2K 120 FPS vaat edilerek çıkardılar. PS4 Pro'da 8K falan yazmıyor 4K yazıyor ve eğer 4K bir cihaz ve kaliteli bir HDMI varsa 4K rahat oynatıyor. Bir de 1 2 kişinin lafından duyup oynatmıyor demeyin ekranın 4K desteklemesinin yanında HDR olması ve yenileme hızının yüksek olması lazım. Büyük ihtimalle hiç PS4 kullanmadınız. PS4 Pro 4K 60 FPS rahat oynatır. Piyasayı takip etmeyerek bu tür şeyler söylemeyelim.

Hocam PS4 PS4 Pro ve Series S sahibiyim bizzat kendim denedim neyi 4 k oynuyorsun Pro'da :D Among Us falan mı? Ayrıca orada 2K'da 120 FPS oynatacaz demiyor 2K'da 120 FPS'e varan değerler diyor iyi okumananızı tavsiye ederim onu da her oyunda yakalayamazsın özel oyunlarda belki yakalarsın.

Uzun zamandır Series S kullanan birisiyim ve en son Series S cihazimi sattim. Alacaksan kesinlikle 500GB olan cihazi al ve 2. el almanı oneririm. Benim yasadigim sorun bir sure sonra vaktimin olmamasi ve oyunlarin artik heyecanli gelmemesiydi. Oyunlarda Türkçe alt yazı vs cok az var ve PlayStation ile kiyaslandiginda hiç tatmin etmiyor. Sana onerim bütçe cikarsa 2. el bir PS5 alman. Eger bütçen o kadar cikmiyorsa Series S tercih edebilirsin ancak onu da 2. el almanı oneriyorum. PS4'e hiç bulasma fan sesinden kurtulamazsin. Pro larinda nasıl olur bilmem gerci 🤷🏻‍♂️ One S'i direkt altananı öneriyorum. One S alacagına PS4 alman daha iyi olur. Yani Series S 2. el almanı, bütçe zorlanabilirse PS5 almanı ve eger daha hizli para biriktirip alabilirim dersen PS4 almanı oneriyorum. Inanki PS alirsan oyun konusunda ne demek istedigimi anlayacaksin. Uncharted serisi, GoW, lou ve daha nicesi…

1080p de sorun olmayabilir ancak bazi oyunlarda Series S için 60FPS Support yok 😔 1080p 30FPS gunumuzde iskence gibi bir şey sahsen benim icin.

Depolama konusunda ben 1TB olan Series S'i almistim ve sorun yasamadim ancak 500GB bile yeterli inanki bir sure sonra devamli oyun falan indirmiyorsun. Birkaç oyun oynuyorsun. Ancak alacaksan siddetli tavsiyem 2. el alman cunku 0 alanlar satarken zorlaniyor ve fiyat dolayli olarak dusuyor. Zaten konsol canavar gibi. Hiçbir sorun cikmaz 2. el olsa bile.

O konuda haklısın X/S yazmayan oyunlar 30 FPS üzücü...

Konun özeti PS exclusive oyunlarını PC'den oynarım kalanı olmasa da olur diyorsan kesinlikle Series S yönel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı