Xbox One satıp One S veya One X almak mantıklı mı?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Xbox One var şu anda ve 4K TV var. One 720p görüntü verdiği için TV de cok akıcı olmuyor bunun yüzünden One S veya One X almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım veya geçmeye değer mi? Aradaki fiyat farkı(1500-2000TL) geçmeye değer mi?

Değil. Grafikleri problem etmem diyorsan üstüne koyup One S almak en mantıklısı.

Hmm bence Onelerin desteği kesilir yakinda bence Series S'e gecmek hem uygun fiyatla mantikli olur Game Pass'da alirsin mis.

Series S vereçek bütçem yok üstüne 3.5-4K eklemem lazım başka zaman artık Series S

Değil. Grafikleri problem etmem diyorsan üstüne koyup One S almak en mantıklısı.

Değil derken pek anlamadım ama One S 5 bin lira falan One yi satıp 1.5 lira falan eklesem alınıyor 4K görüntü upscaling yapıyor oda mantıklı iyi gelmeye başladı.

2. el Series S bak.

Bütçem yok şu an o kadar hocam.

Son düzenleme:
Series S vereçek bütçem yok üstüne 3.5-4K eklemem lazım başka zaman artık Series S

Değil derken pek anlamadım ama One S 5 bin lira falan One yi satıp 1.5 lira falan eklesem alınıyor 4K görüntü upscaling yapıyor oda mantıklı iyi gelmeye başladı.

Bütçem yok şu an o kadar hocam.
Series S* yanlış yazmışım pardon.

Yani One S veya One X almak mantıklı değil güç kalite açısından fark yok diyorsunuz değil mi? Geçeçeksen Series S'e geç diyorsunuz.

PS4'te alınabilir genel olarak eski cihazlar olduğu için pek bir şey soylemek mümkün değil.

PS4'te Forza vesaire yok ben Xbox'tan memnunum belki alırsam PS5 eskiden zaten PS4 vardı bütün oyunlarını oynadım neredeyse FC 25 Forza arada hikayeli oynuyorum o kadar.

Xbox One var şu anda ve 4K TV var. One 720p görüntü verdiği için TV de cok akıcı olmuyor bunun yüzünden One S veya One X almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım veya geçmeye değer mi? Aradaki fiyat farkı(1500-2000TL) geçmeye değer mi?

Hocam bende de One S var satıp üzerine biraz koyup Series S veya indirimde 2. el PS 5 bakın bence 20.000 TL'nin altında duz PS5 var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı