Xbox One X İndirime Girer mi?

Arkadaşlar bence konu kilit olabilir boşuna tartışmaya gerek yok. Zaten param olsa bu konuyu açmaz yeni konsol çıktığı zaman alırdım direk. Ya uygun bir indirim bekleyeceğim eğer fiyatı düşerse One X alacağım ya da A101'de falan ellerinde kaldıysa gidip one s alacağım. Amacım yeni nesil oyunlar oynamak değil beni 2 3 yıl kadar götürsün yeter zaten üni olayları falan olacak oyuna fazla zaman harcamam. Okuldan gelince oturup bir iki saat FİFA Forza oynasam yeter bana.
Kardeşim bütçen neyse odur tabi onu al. Bu söylediklerimi değiştirmiyor. Türkiye’de durum bu ekonomik sebeplerle bir nesil geriden gelecek artık insanlar maalesef.

@temmuzz
Siz hiç satılmadı demişsiniz. Nisan diye bir şey belirtmemişsiniz. Sizin mantığa göre PS4 konsolu da çöp? Yetersiz kaldığı için PS4 Pro çıktı! Üstünü siz verirseniz neden Xbox One X alınmasın?
Not: Bu konuya son mesajım.
Beni etketlemeyin son mesajınız olsun uzatmayın. Konu sahibinin mesajına cevap veriliyor burada. Önünü ardını okumadan mesajların cevap vermeyin bence kimseye anlamsız oluyor çok.
@0-FuRKaN-0 Sanırım şu an en ucuzu bu.
@0-FuRKaN-0 Bak mesele yeni nesil konsol için oyunlar duyuruluyor yavaş yavaş. Bunlardan ilki The Medium. Eski nesil konsollarda çalışmayacak. Hem donanım olarak yetmiyor. Hem de yeni nesil konsollarda çok hızlı SSD olacak. Eski nesilde malum HDD var.

Son düzenleme:
Beni etketlemeyin son mesajınız olsun uzatmayın. Konu sahibinin mesajına cevap veriliyor burada. Önünü ardını okumadan mesajların cevap vermeyin bence kimseye anlamsız oluyor çok.
@0-FuRKaN-0 Sanırım şu an en ucuzu bu.
@0-FuRKaN-0 Bak mesele yeni nesil konsol için oyunlar duyuruluyor yavaş yavaş. Bunlardan ilki The Medium. Eski nesil konsollarda çalışmayacak. Hem donanım olarak yetmiyor. Hem de yeni nesil konsollarda çok hızlı SSD olacak. Eski nesilde malum HDD var.
Bu yeni konsollar ne zaman çıkacaktı? Her hangi bir şey almadan önce onları beklemek en doğrusu olacak gibi duruyor.

Ekim- Kasım gibi çıkar bence.
Beklemek dışında yapacak pek bir şey yok gibi duruyor. Yeni konsollar çıksa en az 5.000 TL olur gerçekten bu rakamlardan gına geldi. Ne zaman bir şey almak istesem fiyatı görünce vaz geçiyorum. Çoğrafya kaderdir... Yurt dışındaki bir insan için konsol 1000 dolar olsa hiçbir şey olmaz ama bizim ülkemizdeki kurla. :/

Beklemek dışında yapacak pek bir şey yok gibi duruyor. Yeni konsollar çıksa en az 5.000 TL olur gerçekten bu rakamlardan gına geldi. Ne zaman bir şey almak istesem fiyatı görünce vaz geçiyorum. Çoğrafya kaderdir... Yurt dışındaki bir insan için konsol 1000 dolar olsa hiçbir şey olmaz ama bizim ülkemizdeki kurla. :/
Maalesef öyle. 5000 çok iyimser 6000-7000 arası gelir.
Bana göre ps4 ü bırak ps4 pro bile 3 4 aya çöp olcak ps5 çıkcak
Aynen öyle.

Aynen öyle.
6000 7000 TL açıkçası bir konsola verir miyim diye düşündüm ama onun yerine RTX 2080 almak daha mantıklı geldi :D. En iyisi ben ONE X falan alayım :(. Gerçi karta o parayı versen bile teknoloji çok çabuk ilerliyor ömrü biter ama konsolun ömrü daha uzun olur diye düşünüyorum.

Aynen öyle.
Benim aklımda ayrıca bir soru daha var. Bu yeni konsollar çıktığında one konsollara destek kesilecek ama GamePass veya EA Access sistemi devam eder mi acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı