Xbox One X İndirime Girer mi?

6000 7000 TL açıkçası bir konsola verir miyim diye düşündüm ama onun yerine RTX 2080 almak daha mantıklı geldi :D. En iyisi ben ONE X falan alayım :(. Gerçi karta o parayı versen bile teknoloji çok çabuk ilerliyor ömrü biter ama konsolun ömrü daha uzun olur diye düşünüyorum.

Benim aklımda ayrıca bir soru daha var. Bu yeni konsollar çıktığında one konsollara destek kesilecek ama GamePass veya EA Access sistemi devam eder mi acaba?
Devam eder.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izlerseniz desteğin neden kesileceğini zaten daha iyi anlarsınız. RTX yok bu arada videoda.

Daha önce One s alacaktım fiyatı uygun olduğu için ama birkaç konuyu gezdikten sonra almama kararı aldım. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama One S tahmin ettiğim gibi bir konsol değilmiş oyunlarda kasma oluyormuş. Ayrıca oyunların bazılarını 1080P oynatamıyormuş yani tam tersi iyi olmayan bir konsolmuş. Ben de yolumu One X'e çevirdim ama fiyatlar malum. Daha nisan ayında mart ayında bazı mağazalarda 1800 TL'ye satılan konsol şu an 6K veya 5K. Bu fiyatlar düşer mi? Tekrardan 1800 TL'ye One X bulabilir miyim? Bu arada hemen şimdi almayacağım anlayacağınız üzere indirim bekleyeceğim en yakın indirimler ne zaman olur? Haziran ayında karne indirimi falan olur mu? One X 4K deneyim sonuyormuş ama benim 4K televizyonum yok bu arada onu da ekleyeyim.
Oynayacağım oyunlar PUBG, Forza, FIFA, BF tarzında oyunlar kısaca Gamepass ve EA Access oyunları oynayacağım.
Ben çok memnum olduğum xbox one x konsolmu yeni bir laptop almam gerektiği için satıyorum.Dilersen iletişime geçebiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı