Xbox One'ı PS Vita + 400 TL ile Takaslamak

700 tl civarı. Yaklaşık 6 yıl PSP kullandım. Cihazı zaten kırıcam. Ps Vita oyunları Bursa civarında yok. Amacım The Amazing Spider Man Uncharted Golden Abysus Fifa 15 God of War Collection Metal Gear Solid Collection Batman Assasins Creed 3 Libertion Borderlands 2 Killzone gibi oyunları bitirip cihazı 600 tl ye satmak.
O zaman ne duruyorsun, halen satmadıysan sat hemen.

Sağolun cevapladığınız için, oynamıyorum demişsiniz Xbox için ve PS Vita ile oyun bitireceğim diyorsunuz, el konsolu da olsa günün sonunda Xbox'tan daha mutlu edicek gibi duruyor+ek para gelecek.
Evde tek televizyon olması, Xbox oyunlarının pahalı olması ( Red Dead Redemption 2 200 den aşağı bulamadım ) ve Gamepassteki birçok oyunu laptopumda hemen hemen aynı ayarlarda oynayabilmem durumu bozuyor. Ps vitayı ise gerek dershanede gerek okulda gerek minibüste keyifle oynayabilirim. Ve hafıza kartı 16 gb olduğu için 600 e satılabileceğini düşünüyorum.

Ps vita oyunlarına özel bir ilginiz yoksa çok mantıksız. Sonuçta hala çıkan oyunlar mevcut ve en üst kalitede olmasa da oynayabiliyorsunuz. Tamam belki ikinci el olarak ben bile araştırdığım zaman fat kasa değil de one s modeline bakıyorum ve şuan sıfır slim kasanın fiyatı 1300-1400₺ iken fat kasayı daha ucuza isterim. Eski psp kullanıyordum (sanırım 3000 slim'di) o zamanlar ps vita efsane gibiydi ama ne destek kaldı ne birşey. Çoğu oyununu oynamayacaksanız xbox one media cihazı olarak bile kullanılabilir. O yüzden mantıklı gelmiyor bana. Ben sizin yerinizde olsam satmazdım yada takas etmezdim. Eğer satmayı düşünürsem de ps vita almazdım. En mantıksız konsol şuan bence ps vita. Tabi benim artık ilgisizliğim ve düşünce yapımdan da kaynaklanabilir. Geçen 1-2 sene öncesinde bakıyordum xbox one fat kasaya, o zamanlar 850 ile 1300 arasına satılıyordu mesela. Slim kasa da 2000₺'yi buluyordu. Size mantıklı geliyorsa birşey diyemem.

Ps vita oyunlarına özel bir ilginiz yoksa çok mantıksız. Sonuçta hala çıkan oyunlar mevcut ve en üst kalitede olmasa da oynayabiliyorsunuz. Tamam belki ikinci el olarak ben bile araştırdığım zaman fat kasa değil de one s modeline bakıyorum ve şuan sıfır slim kasanın fiyatı 1300-1400₺ iken fat kasayı daha ucuza isterim. Eski psp kullanıyordum (sanırım 3000 slim'di) o zamanlar ps vita efsane gibiydi ama ne destek kaldı ne birşey. Çoğu oyununu oynamayacaksanız xbox one media cihazı olarak bile kullanılabilir. O yüzden mantıklı gelmiyor bana. Ben sizin yerinizde olsam satmazdım yada takas etmezdim. Eğer satmayı düşünürsem de ps vita almazdım. En mantıksız konsol şuan bence ps vita. Tabi benim artık ilgisizliğim ve düşünce yapımdan da kaynaklanabilir. Geçen 1-2 sene öncesinde bakıyordum xbox one fat kasaya, o zamanlar 850 ile 1300 arasına satılıyordu mesela. Slim kasa da 2000₺'yi buluyordu. Size mantıklı geliyorsa birşey diyemem.
Nintendo Switch tam benlik ama çok pahalı. Psp den de sıkıldım artık. Sanırım vita işimi görücek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı