Xbox Series S 1 TB alınır mı?

Juke

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
953
Çözümler
5
Merhaba arkadaşlar, internet üzerinde araştırma yaptığımda Xbox Series S 1 TB modeli piyasaya sürülmüş. Aman aman oyun oynayan birisi değilim. Bilgisayarımda Forza Horizon5, League of Legends, RDR2 ve Football Manager 2024 oyunları mevcut. Hanımla beraber televizyona bağlayıp FC 24 oynamak için konsol alma isteğim var. Sizce 2. el PS 5 mi alayım yoksa sıfır Xbox Series S 1 TB mı alayım?

Açıkçası çok fazla oyun oynamadığım için Xbox Series X almak istemiyorum 25 bin TL civarında fiyatı var. Xbox Series S 512 GB olan da hafızası düşük gibi geliyor. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation 5 alabilirsiniz bilgisayar varsa Xbox gereksiz.
Bilgisayarla beraber game pass üyeliği var ya ondan alayım diyorum. PS 5 te aylık ücretsiz oyun vermesi için hangi paketi almam gerekir. Konsol konularına çok uzağım.

Siyah model Series S'in parasına neredeyse Series X var. Açıkçası fiyatının gereksiz çok pahalı olduğunu düşünüyorum. 512 GB model bariz daha uygun ya onu alın ya da PS5 veya Series X tercih edin aynı paralara.
Varsa ürün linki atabilir misiniz ?
 
Bilgisayarla beraber Game Pass üyeliği var ya ondan alayım diyorum. PS 5'te aylık ücretsiz oyun vermesi için hangi paketi almam gerekir. Konsol konularına çok uzağım.

Xbox'da alabilirsiniz PlayStation da özel oyunlarını oynarsınız diye dedim dijital Edition olanını alırsanız daha iyi olur CD fiyatları uçuk PS Store da son bahar indirimi ile güzel indirimler geliyor.
 
Xbox'da alabilirsiniz PlayStation da özel oyunlarını oynarsınız diye dedim dijital Edition olanını alırsanız daha iyi olur CD fiyatları uçuk PS Store da son bahar indirimi ile güzel indirimler geliyor.
Daha önce herhangi bir konsol satın almadım ilk defa konsol sahibi olacağım. Dediğim gibi aman aman oyun oynayan birisi değilim. Amacım eşimle bir iki tane oyunu beraber oynamak. Evde hali hazırda PC de kullanmak için dualsensim var. PS 5 daha mantıklı sanırım.
 

Geri
Yukarı