Xbox Series S 1440p ve 120FPS mi?

Dostum sadece teraflop değil olay. Bunun RAM'i var SSD'si var içinde yeni teknoloji var. PS4 Pro güçsüz bir cihaz demiyorum. Ama tam anlamıyla kullanamaz yeni nesil cihaza karşı gücünü. O kadar Teraflop övüyorsun RT değil de güncellemeyle gitsin 1080 120 FPS getirsin gidip PS4 Pro alayım ben. 1080P bile bana yeterli yeter ki 30 FPS veya 60 FPS oynamayım. 60 FPS'te RT almayı da küçümsedin sanırım bu arada RTX güzel bir teknoloji 60 FPS'te hele.

Mert bey Series X'in özellikleri PS5'ten daha iyi Teraflop falan neden öyle dedin?

Mert Bey diyor ya. Daha donanım hakkında bir şey bilmiyorsun. PS4 Pro saf kas gücü anlamında daha güçlü. PS5 önermemin sebebi senin gibi insanların bilmediği özel oyunlar. Şimdi git biraz donanım hakkında fikir sahibi ol ve benimle tartışmaya öyle gir. Ayrıca yeni nesil bir konsol için 1080P 60FPS iyi değil hele hele bir nesil kullanılacaksa. İlk 3 sene 60 sonra 30'da sürünürsün yeni nesil oyunlarda.

Mert bey diyor ya. Daha donanım hakkında bir şey bilmiyorsun. PS4 Pro saf kas gücü anlamında daha güçlü. PS5 önermemin sebebi senin gibi zevksiz insanların bilmediği özel oyunlar. Şimdi git biraz donanım hakkında fikir sahibi ol ve benimle tartışmaya öyle gir.

Güçsüz bir cihaz önerdin ama PS4 Pro ile series s arasındaki teraflop farkına göre PS5 ile series X arasındaki fark daha büyük 😊

Güçsüz bir cihaz önerdin ama PS4 Pro ile Series sSarasındaki Teraflop farkına göre PS5 ile Series X arasındaki fark daha büyük. 😊
Büyük ama, Series S'ten 2 kattan fazla daha güçlü PS5. Yeni nesil için 10.28 Teraflop gayet yeterli. 4 Teraflop çok yetersiz çünkü önceki neslin Xbox One X'i bile 6 Teraflop ve eski nesil diyorum bak.

Büyük ama, series S'ten 2 kattan fazla daha güçlü ps5. yeni nesil için 10.28 teraflop gayet yeterli. 4 teraflop çok yetersiz çünkü önceki neslin Xbox One X'i bile 6 teraflop ve eski nesil diyorum bak.

Ya sen cidden komiksin. Ben s ile PS5'i mi kıyasladım. S ile PS4 Pro'yu kıyasladım. PS4 Pro'da ufacık teraflop farkını ele alırken. PS5 ile X kıyaslaması da almadın. Yeterliymiş. Şu an için yeterli evet. Şu an için PS4 X box One S'te yeterli cihazlar. Neyse senle boşuna tartışıyoruz. İşine gelmeyince oyunları için önermiş olursun zaten. Tartışmamız özellik güç konusu üzerinden olsa da. Burdanda başka bir yere zıplarsın. Neyse teşekkürler 😊

Ya sen cidden komiksin. Ben S ile PS5'i mi kıyasladım. S ile PS4 Pro'yu kıyasladım. PS4 Pro'da ufacık teraflop farkını ele alırken. PS5 ile X kıyaslaması da almadın. Yeterliymiş. Şu an için yeterli evet. Şu an için PS4 X box One S'te yeterli cihazlar. Neyse senle boşuna tartışıyoruz. İşine gelmeyince oyunları için önermiş olursun zaten. Tartışmamız özellik güç konusu üzerinden olsa da. Burdanda başka bir yere zıplarsın. Neyse teşekkürler 😊

Farkındaysan başka yere hoplayan sensin. İlk başta PS4 Pro Series S’ten daha güçlü dedin. Sonra kabul ettin ve dedin ki PS4 Pro’da RT açtığın zaman 20 FPS alırsın dedin ve sonra da işine gelmeyince Series X PS5’ten daha güçlü bir konsol dedin. Bu arada mesajların yanlış bilgilendirme kaynıyor Series S yeni teknoloji karşılaştırılamaz demişsin ve en çok gülmekten yarıldığım PS4 Pro’da RT açarsa 20 FPS alırsın yazmandı. :D Sen kesin Series S’te RT çekirdeği olacağını falan zannediyordun.
Bir de demişsin ki “Yeterliymiş.” PS4 1.18 Teraflop ve günümüzde 30 FPS veriyor. 10.28 Teraflop 7 sene için hayli hayli yeter.

Son düzenleme:
Farkındaysan başka yere hoplayan sensin. İlk başta PS4 Pro series s’ten daha güçlü dedin. Sonra kabul ettin ve dedin ki PS4 Pro’da RT açtığın zaman 20 FPS alırsın dedin ve sonra da işine gelmeyince series X PS5’ten daha güçlü bir konsol dedin. Bu arada mesajların yanlış bilgilendirme kaynıyor series s yeni teknoloji karşılaştırılamaz demişsin ve en çok gülmekten yarıldığım PS4 Pro’da RT açarsa 20 FPS alırsın yazmandı. :D sen kesin series s’te RT çekirdeği olacağını falan zannediyordun.
Bir de demişsin ki “yeterliymiş.” PS4 1.18 teraflop ve günümüzde 30 FPS veriyor. 10.28 teraflop 7 sene için hayli hayli yeter.

Ben öyle bir şey yazmadım. Yazılar duruyor. Senden başkada gören yoktur. PS4 Pro daha güçlü ama yeni nesile karşı gücünü kullanamaz tam olarak dedim bu 1 series X PS5'ten daha güçlü evet bunu söyledim? Çünkü öyle? Sende buna karşılık kıvırıp ben oyunları için öneriyorum bu kadar terflop yeter dedin. Hadi ya cidden yeterli mi? Konumuz PS5'in terflopunun yeterli olup olmayacağı veya özel oyunları mı? Resmi olarak RTX teknolojisi sunmuş adamlar 120 FPS değer vermişler. Tam bu noktada eski nesille yeni nesili kıyaslama dedim sana. Series s RTX açar. 2 k da 120 FPS verir. RTX açar 60 FPS verir. PS4 series sten daha güçlü olsa da çok ufak bir teraflop. Bunları yapamaz. Bunları yapamayan bir cihazın neyini savunuyorsun? PS4 şey yapsın. 120 FPS versin RTX güncellemesi yapsın. Ben zaten PS4 alırım dedim okumadın mı? Hatta kıyak geçtim PS4'e 1080 120 FPS versin RTX veya 2K'da istemiyorum dedim. Olsun ya PS4 Pro daha güçlü RTX olmasa da 120 FPS vermese de daha güçlü 30 FPS oynasakta daha güçlü olsun. 20 fps diyerek dalga geçtiğimi anlamamış olmana ben güldüm asıl. Artı 10 fps sana :)
İlk başta ps4 pro series s ten daha güçlü mü dedim? Baktığımızda sen demişsin ama olsun.

Ben öyle bir şey yazmadım. Yazılar duruyor. Senden başkada gören yoktur. PS4 Pro daha güçlü ama yeni nesile karşı gücünü kullanamaz tam olarak dedim bu 1 series X PS5'ten daha güçlü evet bunu söyledim? Çünkü öyle? Sende buna karşılık kıvırıp ben oyunları için öneriyorum bu kadar terflop yeter dedin. Hadi ya cidden yeterli mi? Konumuz PS5'in terflopunun yeterli olup olmayacağı veya özel oyunları mı? Resmi olarak RTX teknolojisi sunmuş adamlar 120 FPS değer vermişler. Tam bu noktada eski nesille yeni nesili kıyaslama dedim sana. Series s RTX açar. 2 k da 120 FPS verir. RTX açar 60 FPS verir. PS4 series sten daha güçlü olsa da çok ufak bir teraflop. Bunları yapamaz. Bunları yapamayan bir cihazın neyini savunuyorsun? PS4 şey yapsın. 120 FPS versin RTX güncellemesi yapsın. Ben zaten PS4 alırım dedim okumadın mı? Hatta kıyak geçtim PS4'e 1080 120 FPS versin RTX veya 2K'da istemiyorum dedim. Olsun ya PS4 Pro daha güçlü RTX olmasa da 120 FPS vermese de daha güçlü 30 FPS oynasakta daha güçlü olsun. 20 FPS diyerek dalga geçtiğimi anlamamış olmana ben güldüm asıl. Artı 10 FPS sana :)
ilk başta PS4 Pro series sten daha güçlü mü dedim? Baktığımızda sen demişsin ama olsun.

Ben işime gelmeyince döneklik yapmadımki. Series X PS5'ten daha güçlü dedim zaten. Aksini söylediğim bir yazı bulsana lütfen. Sen tamamen söylemediğim şeyleri söylemişsin. Allah'tan konuşmalar silinmiyor wnsbbsbs.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı