Xbox Series S 3.591,27 TL!

kade

Hectopat
Makaleler
2
Yeni nesil deneyim sunan ucuz konsol Xbox Series S, son haftalarda Amazon tarafında daha da ucuzladı. Her ne kadar dün 50 TL civarı daha ucuz olsa da, sonuçta hâlâ ucuz.
Türkiye'deki resmî satış siteleri ve Amazon'un Xbox Series S fiyatını karşılaştırınca arada neredeyse bin lira fark olduğu görülüyor. Konsol, şu anda 3.591,27 TL'den Amazon'da ithalatçı garantili şekilde satılıyor.
Alacak arkadaşlar, bu konsol Amazon tarafında son zamanlarda çok fazla fiyat değişikliğine uğradığından dolayı elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim.

Xbox Series S Console - 512GB

Hocam, bu konuları "indirim köşesi" başlığı altında açmak gerekiyor. "Kullanıcı haberleri" başlığını kabul etmiyorlar.

Hayır, düşüyor.
Evet biliyorum ama zaten üzerine kargo ücretini de ekleyince almak isteyen biri indirim beklemeden bu fiyatlarda bulup alıyor. Birkaç gün önce çok daha iyi indirimdeydi. Bu indirim değil diyorum ben direkt.

Birkaç gün önce 3200 liraya kadar düşmüştü Amazon'da. Dün ise 3400 küsürdü artmış bile fiyatı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı