Xbox Series S almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan DRAFF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 633

DRAFF

Hectopat
Daha fazla  
Güncel oyunların hepsini kaldırabilen bir PC aldım yakın zamanda fakat oyun konsolları daha cazip gelmeye başladı. Yakın zamanda almayı düşünüyorum fakat bütçem sınırlı, 2. el fiyatlarına baktım 9.500 bandında. 2. el olmasının tabii ki de eksilerinin farkındayım, sizce sıfırını almak mı mantıklı yoksa 2. el mi? Birkaç sorum daha olacaktı.

Assassin's Creed Valhalla gibi oyunları oynatır mı?
Game Pass bu konsolda oluyor mu?
İçindeki dahili SSD'ye yüklediğimiz oyunu oynayıp bitirdiğimizde silip yeniden kullanabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hic gerek yok. Onun yerine eger oyun kolunuz yoksa Xbox kolu almanizi oneririm, neredeyse her oyunda kullaniyorum. Kalan parayla da ya oyun alirsiniz ya da farkli bir sey.

Güncel oyunların hepsini kaldırabilen bir PC aldım yakın zamanda fakat oyun konsolları daha cazip gelmeye başladı. Yakın zamanda almayı düşünüyorum fakat bütçem sınırlı, 2. el fiyatlarına baktım 9.500 bandında. 2. el olmasının tabii ki de eksilerinin farkındayım, sizce sıfırını almak mı mantıklı yoksa 2. el mi? Birkaç sorum daha olacaktı.

İçindeki dahili SSD'ye yüklediğimiz oyunu oynayıp bitirdiğimizde silip yeniden kullanabilir miyiz?
Series S sahibiyim.
  • Sistemine çıkmış tüm oyunları oynatıyor.
  • Game pass çoklu paket alırsanız PC ve konsolda kullanabilirsiniz, kullandım.
  • Silip yeniden kullanabilirsiniz.

Bence hiç gerek yok. Onun yerine eger oyun kolunuz yoksa Xbox kolu almanizi oneririm, neredeyse her oyunda kullanıyorum. Kalan parayla da ya oyun alirsiniz ya da farkli bir şey.

Hocam teşekkürler cevabınız için fakat odamda tam konsolluk bir köşe var TV'ye bağlıyıp büyük ekranda oynamak istiyordum sizce çok mu mantıksız Series S almak ya da biriktirip Series X almak

Pc varsa gayet yeterli zaten. Berbat grafik ve çözünürlükle oynatıyor series s. Maalesef sakat çıkmış güçsüz bir konsol.

Series S sahibiyim.
  • Sistemine çıkmış tüm oyunları oynatıyor.
  • Game pass çoklu paket alırsanız PC ve konsolda kullanabilirsiniz, kullandım.
  • Silip yeniden kullanabilirsiniz.
Peki hocam sizce kaç yıl daha götürür ve ikinci elde 9500 bandı normalmidir aldıktan sonra içine baktırabileceğim biryer varmıdır

Pc varsa gayet yeterli zaten. Berbat grafik ve çözünürlükle oynatıyor series s. Maalesef sakat çıkmış güçsüz bir konsol.
Series xdemi aynı şekil peki

X güçlü ama konsola özel hiçbir oyun kalmadı artık. PS5 sahibiyim aynı anda pc'de var. PS'i açmıyorum bile. Ön siparişle hevesli hevesli aldım yatmaktan tozlandı.

Peki hocam sizce kaç yıl daha götürür ve ikinci elde 9500 bandı normalmidir aldıktan sonra içine baktırabileceğim biryer varmıdır

Kaç yıl götüreceği size kalmış. Sürekli en yeni oyunları oynayacağım diyorsanız en fazla 3 sene daha oyun alır diye düşünüyorum. İçine baktırmaya çok gerek yok. Arkasındaki mühürleri sağlamsa hiç kurcalamayın.
Series X de aynı platform, sadece daha güçlüsü. Platform güncellemesi geleceği için ikisinin de ömrü benzer olacaktır.

9500 bence ucuz bir rakam. Ben de çok az kullandım konsolu. Keyfe keder isteyenler oldu ama o fiyata vermedim mesela.

Hocam teşekkürler cevabınız için fakat odamda tam konsolluk bir köşe var TV'ye bağlıyıp büyük ekranda oynamak istiyordum sizce çok mu mantıksız Series S almak ya da biriktirip Series X almak
Evet mantiksiz bence hele bir de guclu PC'niz varsa, PC'den gecip konsolda 30FPS oyun oynamak keyif vermez. Alacaksaniz butcenizi yukseltip 2. el temiz bir PS5 bakin derim.

PC varsa bence gerek yok ama Çipli Switch bakabilirsin. Onun oyunları çok çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı