Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GTA 6 için bence şu an hiçbir cihaz alınmaz. 2027'ye bile ertelenebilir. Bugünün normali ile o zamanın normali farklı olabilir. Teknoloji çok hızlı ilerliyor.
İlk konsolum PS3'ten direkt olarak (PC'm hariç ama konsol olarak gerçekten en son PS3 kullanmıştım) Xbox Series S'e geçmiş olduğum için 7. nesil oyunlarını çok sık oynuyorum (PS3/Xbox 360 nesli oyunlarını seviyorum )
Ama sadece PS4 ve sonrası oyunları oynasam çoktan PS5'e geçerdim çünkü bu jenerasyon ile Xbox'ın artık sonu geldiğini düşünüyorum.
Ama XSS'den ben memnunum fakat sonraki nesilde ben de PS6 alacağım gibi görünüyor.
Xbox artık sadece bu nesli geçici olarak kurtarmak ve geriye dönük uyumluluk için alınır uzun vadeli oyun biriktirmeyi düşünenlere önermiyorum.