Xbox Series S mi, Nintendo Switch Lite mı?

Atalay096

Centipat
Katılım
10 Nisan 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Halihazırda bir PS4'üm var kısmetse 5'e geçmeyi düşünüyorum. Nintendo oyunlarına da hayranım sizce Black Friday de bekleyip düşerse 1700 Switch Lite mı alayım yoksa biriktirip 3500'e Series S mi alayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal Switch kullanılanıyorum,
Eğer bütçen kısıtlı ise Nintendo'ya hiç bulaşma, oyunlar aşırı pahalı ben cwf ile kullanıyorum eğer öyle bir imkanım olmasaydı kullanamazdım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumda kalıp Series S'ten yana kullandım tercihimi. Bir oyuna 400 TL verebilecek bütçem yok maalesef. Gamepass kurtarıyor günü.
 
Son düzenleme:
nintendo oyunları konsol oyunlarından (ps ve xbox) bile pahalı almadan iyi düşünürdüm. Çünkü yerel fiyatlandırma yok ve direkt kur üzerinden alıyorsunuz. İstediğiniz kadar en uygun ülkeyi seçin yine pahalı bence.
 
PlayStation 5 alacaksanız (Xbox özel oyunu oynamıyorsanız ya da oynamayacak) Xbox Series S'e gerek yok çünkü özel oyun bakımından eksik bir konsol Nintendo oyunlarına hayran iseniz Switch Lite almanız daha mantıklı olur çünkü size ekstra bir deneyim verecek Xbox Series S ise size PlayStation 5'in daha az performanslı ama Game Pass'li bir deneyim sağlayacak.
 
Series S gayet iyi makine ancak 512 GB depolama var ve bu depolamanın 150 GB'ı falan sırf işletim sistemine gidiyor. 360 GB kullanılabilir alan var. Ve bu da ekstra bir depolama alma ihtiyacı getirebilir. Ama var olan SSD hızlı bir SSD ve o SSD'ye oyunlar optimize edildiğinden daha yavaş bir depolama çok sıkıntı çektirebilir size. Game Pass çok güzel bir sistem bu yüzden Series S çok cazip.
Bir yandan da Nintendo'nun oyunları var ve Sony özel oyunları kadar hatta yer yer Sony oyunlarından iyi oyunlar da var. Ama Türkiye'de Nintendo kitlesi çok az olduğundan oyunlar aşırı pahalı. 2. el oyunlar bile en az 400 TL falan. İndirim de yok doğru dürüst :(. Şahsen ben olsam Series X için para biriktirirdim (çok güçlü makine).
Şimdi link buldum. 6500 TL'ye Series X ve satıcı da güvenilir.

 

Geri
Yukarı