Xbox Series S pişman eder mi?

Aspect15

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu oyundaki XSS görüntüsünü gördüm bayağı bir kötü görünüyor ama Starfield'da 2K 30 FPS veren konsol bu oyunda nasıl böyle bir görüntü veriyor? Yeni oyunlar böyle mi çıkacak? Bu oyun XSX Ve PS5 de bile kötü görünüyor gibi optimizasyon kaynaklı bir sorun sanırım ileriki oyunlarda da böyle bir görüntümü verir?

Zamlardan önce aldım konsolu 2 yıl garantili 7500 liraya sizce pişman olur muyum?

Merhaba. Bütçenizin en üst limiti Series S ise pişman etmez. Ama aslında biraz daha para koyabilecek durumum var diyorsanız daha iyi performans için Series X alınabilir. Series S bir ihtimal önümüzdeki yıllar (4-5 yıl) içinde üzebilir.

Merhaba. Bütçenizin en üst limiti Series S ise pişman etmez. Ama aslında biraz daha para koyabilecek durumum var diyorsanız daha iyi performans için Series X alınabilir. Series S bir ihtimal önümüzdeki yıllar (4-5 yıl) içinde üzebilir.

Hocam 4-5 yıl 1080p 30 FPS oynatacaksa beni üzmez.

Bu şekilde performans vermesi konsolların değil oyunun suçu. Zaten oyunun sorunlu olacağı da belliydi. Konsoldan yana şüpheniz olmasın.

Şu oyun o kadar kötü optimisazyon ile çıkmasına rağmen 1440p'de 30 FPS sabit çalıştırıyor. Bir de Crime Boss oyununa bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu şekilde performans vermesi konsolların değil oyunun suçu. Zaten oyunun sorunlu olacağı da belliydi. Konsoldan yana şüpheniz olmasın.

Şu oyun o kadar kötü optimisazyon ile çıkmasına rağmen 1440P'de 30 FPS sabit çalıştırıyor. Bir de crime boss oyununa bak.

Hocam gerçekten içimi rahatlattınız cok teşekkür ediyorum.

Şu oyun o kadar kötü optimisazyon ile çıkmasına rağmen 1440P'de 30 FPS sabit çalıştırıyor. Bir de crime boss oyununa bak.

Hocam Star Wars Jedi survivor 1440p 30 FPS'mi 1080p 30 FPS'mi bazı yerlerde 1080p 30 bazı yerlerde 1440p 30 yaziyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı