Xbox Series S ses almak için ne yapılabilir?

DionysosWine64

Femtopat
Merhaba, Xbox Series S konsolum var. Monitörümde ise herhangi bir bir 3.5mm jack girişim bulunmuyor veya dahili ses çıkışı yok, uzun zamandır kulaklık ile oynuyorum gamepade bağlayıp ama artık bu durumdan biraz sıkıldım, acaba ses almanın herhangi başka bir yolu var mı? Bu jacklar oluyor HDMI şeklinde 3.5mm çıkışı falanda oluyor dönüştürücü gibi bir şey bunlardan alsam acaba ses alabilir miyim?

Merhaba, Xbox Series S konsolum var. Monitörümde ise herhangi bir bir 3.5mm jack girişim bulunmuyor veya dahili ses çıkışı yok, uzun zamandır kulaklık ile oynuyorum gamepade bağlayıp ama artık bu durumdan biraz sıkıldım, acaba ses almanın herhangi başka bir yolu var mı? Bu jacklar oluyor HDMI şeklinde 3.5mm çıkışı falanda oluyor dönüştürücü gibi bir şey bunlardan alsam acaba ses alabilir miyim?
Buna benzer bir dönüştürücü alırsanız yanında kulaklık ve hoparlör için jak girişi geliyor. Bende Xbox Series S konsolumu monitörde kullanıyorum. Monitör VGA girişli bende jak girişi olan bir hdmi dönüştürücü aldım ve sorunu çözdüm. Sorunuz varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum.

Buna benzer bir dönüştürücü alırsanız yanında kulaklık ve hoparlör için jak girişi geliyor. Bende Xbox Series S konsolumu monitörde kullanıyorum. Monitör VGA girişli bende jak girişi olan bir HDMI dönüştürücü aldım ve sorunu çözdüm. Sorunuz varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum.

Hocam çok teşekkür ederim cevap için benim monitörümde HDMI girişi var, bana HDMI to HDMI olması gerekiyor ayrıyeten adaptörde jack girişi olması gerekiyor, siz ses alabiliyorsunuz yani bu şekilde herhangi bir problem yok değil mi?

Hocam çok teşekkür ederim cevap için benim monitörümde HDMI girişi var, bana HDMI to HDMI olması gerekiyor ayrıyeten adaptörde jack girişi olması gerekiyor, siz ses alabiliyorsunuz yani bu şekilde herhangi bir problem yok değil mi?
Hdmi to hdmi yok diye biliyorum. Başka herhangi bir giriş yok mu? En kötü ihtimalle 2 tane dönüştürücü alıp çözersiniz. Yani her türlü çözülür, fakat başka bir giriş yoksa biraz daha masraflı olur. Ses konusunda herhangi bir sorun yok.

HDMI to HDMI yok diye biliyorum. Başka herhangi bir giriş yok mu? En kötü ihtimalle 2 tane dönüştürücü alıp çözersiniz. Yani her türlü çözülür, fakat başka bir giriş yoksa biraz daha masraflı olur. Ses konusunda herhangi bir sorun yok.

Biraz araştırdım, varmış hocam HDMI to HDMI ve 3.5mm jack ses ayırıcı var apartta, fiyatları biraz tuzlu ama alacağım artık. Cevap için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı