Xbox Series S vs PS4 vs PC

Türkiye şartlarında PC en mantıklı seçenek. Ancak o bütçeyle olacak iş değil. Sizin yerinizde olsam bütçemi biraz daha arttırıp PC toplarım. Bu süre zarfında da eldeki parayı dövize atmakta fayda var. Kurda sıçrama olursa eldeki parayla da alamazsınız yoksa.

Playstation ve XBOX'ın tek artısı üyelik açarak birçok oyunu para ödemeden oynayabilmek

Bilgisayarın artısı ise sistemi sürekli güncel tutarak istediğin oyunu full grafiklerde oynayabilmek

Ben kendime oyuncu laptobu aldım istediğim oyunu oynayabiliyorum fakat taşımak istediğimde çok ağır oluyor o yüzden yakında ps5 alıp birde ultrabook alacağım.

Böyle bir sistemin istediğiniz oyunları açabileceğini düşünüyorum. Bütçenizi çıkartmazsanız 2. el veya Series S düşünürdüm ben.

PC eğer xboxtan oynamak isterseniz zaten xcloud gibi bir özellik var tüm oyunlar olmasa da gamepasstekileri rahatlıkla oynayabilirsiniz bir tek ps kalıyor o da yavaş yavaş pcye geçiyor zaten

Eğer bütçeni biraz daha arttırabilirsen pc al bence. Onun haricinde, şahsen Xbox kullanmış biri olarak şöyle diyeyim bir kaç ay durdu ve sarmadı direkt satıp ps aldım ve iyiki de ps almışım dedim, kesinlikle XBOX önermiyorum almayın.

Merhaba, bende Series S ve PS5 mevcut, o bahsettiğiniz bütçeye 2. el 2 yıla yakın garantili Xbox Series X'ler var, Game Pass oyunları bana yeter derseniz Series S yerine X alın görüntü kalitesi çok çok farklı, hem kaliteli görüntü elde eder hem de pratik ucuza oyun oynarsınız. Ben çok vaktim olmadığından PC almadım. Ancak PS5 ve Series S'e RDR2 aldım ve görüntü kaliteleri bambaşka, o yüzden tatmin etmesi açısından Series X almanızı tavsiye ederim.

Fiyat performans için bence en mantıklısı Series S, fakat siz TLOU GoW gibi oyunlar da talep edecek iseniz bunlar psexclusive oyunları. Yani Series S'te mevcut değiller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı