Xbox Series S vs PS5

Psycopat61

Decapat
Arkadaşlar elimde 20000 TL civarı para var. Bu para ile Xbox Series S mi almalıyım yoksa tüm parayı PS5'e mi basmalıyım? Oyunlara verecek fazla param da yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Xbox Series S ile PS5 aynı seviyenin cihazları değil. Series X, PS5 karşılaştırması çok daha mantıklı.
Onun dışında özel oyun takıntın varsa PS5, ucuz oyun takıntın varsa Xbox (Özellikle 2010-2020 arasında çıkan Assassin's Creed, RDR1 gibi büyük oyunlar hâla daha indirimle 20TL'ye alınabiliyor) al.

Son düzenleme:
Hangisinin oyunlarını sevdiğinize bağlı. Xbox Series S daha çok bilgisayar oyunlarını oynamanızı sağlıyor. PS5'in exclusive oyun kataloğu çok daha geniş. Xbox'ta Game Pass, PS'de PS Plus var.

Series S ile PS 5 karşılaştırılması doğru değil PS güç olarak daha üst düzey bir cihaz. F/P olarak ve ekonomiye bakılarak Series S denebilirdi fakat yeni bir habere göre Game Pass PlayStation'a gelecekmiş diye duydum. Ve Game Pass olmasa bile ben PS 5'i önerirdim kişisel görüşüm.

Sony oyunlarına ilgin yoksa bütün parayı PS5'e basmaya pek de gerek yok. 30 Fps ve daha düşük çözünürlüğe razı gelerek daha ucuza Series S ile nesli tamamlayabilirsin. Sony oyunlarına ilgin varsa da parayı basıp PS5 alırsın yanına da PS Plus alırsın.

Oyunlara verecek paran yoksa PS5 alma. Daha önce hiç PS kullanmadıysan oyun alman imkansız. PS5'in en büyük artısı: Özel oyunlar. Oyun dünyasının en iyi oyunlarından olan exclusive oyunları oynayabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı