Xbox Series S'e kaç yıl daha yeni oyunlar çıkar?

EfeLory1

Femtopat
Katılım
20 Aralık 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2023 Aralık ayında Xbox Series S aldım. Kaç yıl daha yeni oyun çıkar ve kaç yıl gider sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni Nesil konsollar cıkana kadar Xbox Series S/X cihazları kesin olarak desteklenecek, Series S diğer yeni nesıl konsollara göre daha güçsüz diye desteği kesilmeyecek.
Örnek Baldur Gate 3 adamlar Xbox Series S'e oyunu optimize edemiyoruz diye sadece Xbox Series X cihazını cıkarmak istemedi, Xbox kabul etmedi o yüzden Xbox cihazlarını belli bir süre baldur gate 3 gelmedi, sonrasında optimize olarak cıktı.
 
Yeni nesil konsollar çıkana kadar desteğini sürdürecek yeni nesil konsollar çıktıktan sonra da FIFA gibi oyunlar 2-3 sene daha çıkmaya devam eder yeni nesil 2028'de çıkacak diye biliyorum Activision davasında Xbox'un planının 2028 olduğu sızdırılmıştı ama şimdi 2026'da çıkabilir yeni nesil konsollar diyorlar.
 
En az yeni nesil konsollara kadar çıkacak. Microsoft, her ne kadar X'e çıkan ne varsa S'e de çıkacak derse de Xbox Series X ve S ayrı markalar olduğundan çok küçük bir ihtimal de olsa döneklik yapabilir. Zaten bu senaryo pek olası değil Bence ara konsol yerine direk yeni nesil konsol çıkarırlar öbür türlü ikinci bir One X skandalı meydana gelebilir.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı