Xbox series vs. PS4 Pro

Beklentinin ne olduğuna göre değişir. Ben exc. oyun oynayacağım, önceliğim bu diyorsan PS4 Pro. Fakat oyunlar çok pahalı, 1 exc. oyuna vereceğim parayla 1 sene Game Pass alıp 400+ oyuna erişmek istiyorum diyorsan XBOX Series S. Series S yeni nesil bir konsol olduğu için oyun gelecek mi derdin de olmaz. PS tarafında ise PS4'e çıkmayacak exc. oyunlar çıkacak yakında, üzülürsün öyle bir durumda.

Şahsi fikrim, yeni nesil konsol > eski nesil konsol. Hele de bir oyuna 600-700 bayılmak zorunda kalmıyorsam.

FPS olarak nasıl görüntü iyi mi ben internetten birkaç video gördümde orada görüntünün kötü olduğunu söylüyordu sence nasıl PS4Pro'dan iyi midir?
Teraflops olarak birbirlerine yakınlar PS4 Pro 0.2 ile daha önde. Görüntüsü kötü diyen saçmalamış. Ben Series S sahibiyim, görüntüsü gayet iyi. Tabii ki bir Series X ya da PS5 değil ama kıyasladığın cihaz PS4. Zaten senin alacağın görüntü cihazın gücü ve yapımcıların insafına kalmış. Cihaz hızı açısından da Series S fersah fersah önde. Oyunun açılma, yüklenme hızı, Quick Resume vs. her türlü daha iyi.

Dediğim gibi senin seçiminde etki edecek şeyler oyun tercihin ve fiyat olarak oyunlara ne kadar verebilirsin bunlar olacak. Cihaz hızlı olsun, yeni çıkacak oyunlar konsola gelir mi derdim olmasın, ucuza bir ton oyun oynayayım diyorsan Series S, bana bir oyuna 700 TL vermek koymaz, basarım parayı alırım Forbidden West'i diyorsan PS4 Pro. Yani hatta para vermek koymuyorsa, direkt PS5 derim.

Teraflops olarak birbirlerine yakınlar PS4 Pro 0.2 ile daha önde. Görüntüsü kötü diyen saçmalamış. Ben Series S sahibiyim, görüntüsü gayet iyi. Tabii ki bir Series X'ya da PS5 değil ama kıyasladığın cihaz PS4. zaten senin alacağın görüntü cihazın gücü ve yapımcıların insafına kalmış. Cihaz hızı açısından da Series S fersah fersah önde. Oyunun açılma, yüklenme hızı, quick resume vs. her türlü daha iyi.

Dediğim gibi senin seçiminde etki edecek şeyler oyun tercihin ve fiyat olarak oyunlara ne kadar verebilirsin bunlar olacak. Cihaz hızlı olsun, yeni çıkacak oyunlar konsola gelir mi derdim olmasın, ucuza bir ton oyun oynayayım diyorsan Series S, bana bir oyuna 700 TL vermek koymaz, basarım parayı alırım forbidden West'i diyorsan PS4 Pro. Yani hatta para vermek koymuyorsa, direkt PS5 derim.

Koymaz mı be hem de nasıl koyar ama nedense PS4 Pro daha iyi gibi geliyor ama oyunlar işi bozuyor off bir türlü karar veremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı