Xbox Series X konsolu satılıp Series S alınır mı?

Eğer PC'niz varsa, satın cihazı, Pro tahminimce 550-600 dolar arasında çıkar, eğer bekleyebiliyorsanız bekleyin, yoksa normal PS5'i de alabilirsiniz. Neslin sonunda kadar idare edecektir her türlü.

Çıkışında ki CFI10 sürümlerinde metal akma ve ısınma problemleri var, en sorunsuz versiyon CFI12.
Öyle birşey yok. O iddiayı ortaya atan adam bile gündeme gelmek için öyle söylediğini itiraf etmişti.

Ayrıca ben 3 senedir bizzat eski sürüm PS5'i aktif kullanıyorum. Dik kullanmak bir sorun teşkil etmez.

Öyle bir şey yok. O iddiayı ortaya atan adam bile gündeme gelmek için öyle söylediğini itiraf etmişti.

Ayrıca ben 3 senedir bizzat eski sürüm PS5'i aktif kullanıyorum. Dik kullanmak bir sorun teşkil etmez.
Bende şimdi fark ettim iddianın gerçek olmadığını, zamanında bayağı dolanmıştı internette, ilk sürümlerde metal akma problemi var diye.

Neyse bu iddia gerçek olmadığına göre problem yok. 😊

Xbox Series X konsolumu 16 ya satıp 2. el Series S almak istiyorum. Kalan parayı biriktirip PS5 Pro çıkınca almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? PS5 Pro'yu yurt dışından almayı düşünüyorum yoksa boş bir fikir mi çok arada kaldım.

Neden Series X'le devam edip PS5 Pro çıkınca satıp PS5 Pro almıyorsun?

Peki sizce Series X kaça satılır.

Neden Series X'le devam edip PS5 Pro çıkınca satıp PS5 Pro almıyorsun?

Garantisi 1 ay sonra bitiyor o yüzden satmak istiyorum garantisi biterse fiyatı iyice ölür.

Anladım hocam. Eğer PS5 Pro'nun çıkışı kesinse mantıklı olabilir. Oynadığınız oyunlar neler?

PS5'in exclusive oyunlarını oynamak istiyorum FIFA ve GTA6'yı bekliyorum.

Peki Series X'de oynadığıniz oyunlar neler. Series S bu süre zarfında yeterli gelecek mi diye tahmin yapmak için soruyorum.

1 yıllık Game Pass'im var ve Game Pass'e eklenecek Call of Duty'ler için Xbox ımın olmasını istiyorum Xbox'dan FIFA Star Wars'un yeni çıkan oyunu ve Game Pass'deki oyunları oynuyorum.

1 yıllık Game Pass'im var ve Game Pass'e eklenecek Call of Duty'ler için Xbox ımın olmasını istiyorum Xbox'dan FIFA Star Wars'un yeni çıkan oyunu ve Game Pass'deki oyunları oynuyorum.

Ben de bu tür oyunlar oynuyorum series s'imde. Bana RDR 2 harici çok yeterli geldi. Zaten RDR 2'yi de şu an siz oynamıyorsunuz. Bence geçmek mantıklı olabilir.

Ben de bu tür oyunlar oynuyorum Series S'imde. Bana RDR 2 harici çok yeterli geldi. Zaten RDR 2'yi de şu an siz oynamıyorsunuz. Bence geçmek mantıklı olabilir.

RDR serisini geçen yaz Series X'den bitirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı