Xbox Series X mi, PC mi, yoksa biraz bekleyip yeni çıkacak Series X mi?

Silindir seklinde Xbox soylentiso dogru cikmadi. Daha once duyrulan ve sene sonunda cikmasi beklenen yeni Xbox Series X modelleri performans artisi vaat etmiyor. Beyaz Xbox SX'te disk surucuyu cikartacaklar, yani muhtemelen daha ucuz olacak. Siyah modelde SSD 2 TB'ta yukseltilecek. Belki Wi-Fi karti ve sogutma unitelerinde sürpriz yapip, upgrade ederler ve hepsi bu kadar!
Elinizdeki bilgisayarin bilesenlerini bilmiyorum. Ancak sizi simdilik kurtariyorsa satmak, almakla ugrasmayin. Microsoft cok yuksek ihtimal 2026 yilinda rakiplerinden 1, 5-2 sene once cok guclu bir konsol cikartacak gibi.
Para sorun degilse simdiden bir Xbox Series X patlatin zaten :D madem merak ediyorsunuz. Hem guzel cihazdir pişman olmazsiniz.

Sağ olun hocam tavsiyeniz için ben zaten yüksek ihtimalle kendim bir SSD alırım ve depolama alanını arttırırım yani beklememe çok gerek yokmuş yakın zamanda Xbox alırım tekrardan tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bilgisayar ya da PS5 Plus ile tonla oyun var ve Game Pass'den güzel PC ve Series S varken Game Pass kullandığımi hatırlamıyorum lakin şu an PS5 aldım Full Plus'i kullanıyorum ozel oyunlarininda Plus'ta olması ekstra bir zevk veriyor DualSense deneyimide bir baska.

Şimdilik ufukta yeni model / yeni nesil konsol yok. Sadece marketing için biraz güzellestirilmis veya daha büyük SSD kullanan modelleri çikiyor/çikabilir.

Xbox Game Pass üyeliği ile güzel bir oyun deneyimi sunuyor. Hatta bu sene Black Ops 6 ücretsiz sekilde dahil olacak.

PC ve Konsol tamamen farklı dünyalar. Hiçbir PC size konsol kadar pratik bir ortam sunmaz (genelde). Kanepeye yaslanip rahatça oynama imkanı yok. Bekar bir insan için hiç fark etmez ama evli olunca kendini bir odaya kapatıp masa basında oynamak insana garip geliyor ben o yüzden biraktim şahsen. Ama arada Counter-Strike özlüyorum o da ayrı hikaye.

Series X en güçlüsü. Daha düşük bütçe ile Series S benzer isleri yapıyor. Karar sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı