Xbox Series X mi Series S mi?

emorato

Hectopat
Daha fazla  
Ben şimdi PS5 almaya karar verdim ama sonradan pahalı olduğunu düşünüp PS4 Pro alacaktım ki ben PS4 Pro'yu satıp PS5 almayı düşünüyordum ama sonra Xbox bakayım dedim şimdi Xbox Series X veya Series S alıp satıp PS5'e geçsem mi diye düşünüyorum ama Xbox'ı sevip almayabilirim de ama şu an yapacağım galiba Xbox Series X veya Series S alıp 1 ay falan kullanıp satmak ve PS5 almak istiyorum sizce alınır mı? Ya da PS4 Pro alıp PS5 emi geçiş yapayım? Ben koltuk almayı planlıyordum ama eğer bu ay alırsam yani 2 ay sonra konsol alabiliyorum eğer almazsam 1 buçuk ayda falan alabiliyorum sorularımı sordum cevaplayan herkes için teşekkür ediyorum iyi günler.

Niye geçiş yapıyorsun? Zarar etmiş olursun böyle yaparsan. Doğrudan alamaz mısın? En kötü ihtimalle paranı dövize çevirip bekle ama PS4 vs. alma. Kararlıysan eğer PS5'i doğrudan al ya da Series X'i al, o da iyi.

Niye geçiş yapıyorsun? Zarar etmiş olursun böyle yaparsan. Doğrudan alamaz mısın? En kötü ihtimalle paranı dövize çevirip bekle ama PS4 vs. alma. Kararlıysan eğer PS5'i doğrudan al ya da Series X'i al, o da iyi.

Xbox Series X alıp kullanıp satıp PS 5 mantıklı mı sizce?

Xbox Series X alıp kullanıp satıp PS 5 mantıklı mı sizce?
Mantıklı bulmuyorum çünkü piyasa fiyatının altında satmak zorunda kalacaksınız. Düşününce PS5 almak için normalde ödemeniz gereken miktardan daha fazla neden ödeyesiniz? Eğer bunu dert etmiyorsanız alabilirsiniz ama sonradan satabileceğinize de eminseniz. Gerçi X'te iyi bir konsol ki PS5'e tercih ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı