Xbox Series X Pro çıkar mı?

ImortalSwerd

Hectopat
Daha fazla  
İlerleyen zamanlarda para biriktirebilirsem XSX almayı düşünüyorum ama bu senenin sonunda PS5 Pro gelecek diyorlar. Xbox'da şu anki modelinin bir üst versiyonunu çıkarır mı yoksa Series X'den devam mı ederler?

Şu anlık hiç çıkacağını düşünmüyorum zaten PS5'ten daha güçlü bir konsol ama ilerleyen yıllarda ne olur bilemem.

Çıkmaz muhtemelen. Xbox bildim bileli hiç Pro gibi bir model çıkarmadı, üst model de çıkarmadı. Yanlızca Xbox 360'ta Elite vs. gibi modeller çıktı fakat bunlar daha üst bir donanın veya yazılım sunmak yerine halihazırda sorun olan 3k sorununu çözmek içindi, yani o zamandan bu zamana hiç üst bir model çıkarmadılar, Xbox One üstüne Xbox One S ve Xbox One X çıktı mesela, bu seferde Xbox Series S ve X olarak çıktığından üst birşey çıkaracaklarını sanmıyorum. Xbox Series X'in donanımı zaten çok yeterli olduğundan muhtemelen çıkmaz.

Çıkmaz muhtemelen. Xbox bildim bileli hiç Pro gibi bir model çıkarmadı, üst model de çıkarmadı. Yalnızca Xbox 360'ta Elite vs. gibi modeller çıktı fakat bunlar daha üst bir donanın veya yazılım sunmak yerine halihazırda sorun olan 3K sorununu çözmek içindi, yani o zamandan bu zamana hiç üst bir model çıkarmadılar, Xbox One üstüne Xbox One S ve Xbox One X çıktı mesela, bu sefer de Xbox Series S ve X olarak çıktığından üst bir şey çıkaracaklarını sanmıyorum. Xbox Series X'in donanımı zaten çok yeterli olduğundan muhtemelen çıkmaz.

Xbox genellikle böyle yapıyor ve bana da çıkarmaz gibi geliyor fakat PS5 Pro, Series X'den güçlü bir cihaz olacak Microsoft bu işin altında kalır mı orası merak konusu.

İlerleyen zamanlarda para biriktirebilirsem XSX almayı düşünüyorum ama bu senenin sonunda PS5 Pro gelecek diyorlar. Xbox'da şu anki modelinin bir üst versiyonunu çıkarır mı yoksa Series X'den devam mı ederler?

Series X'in Pro'su diyebileceğimiz ama adı Pro olmayacak olan bir nodel çıkarır.

Xbox genellikle böyle yapıyor ve bana da çıkarmaz gibi geliyor fakat PS5 Pro, Series X'den güçlü bir cihaz olacak Microsoft bu işin altında kalır mı orası merak konusu.
Altında kalır. Xbox bence artık önceki Xbox 360 kafasına geri döndü. Xbox Series S ve X'e oyunlar birlikte ve aynı zamanda çıkması için kural eklediği için böyle düşünüyorum, fakat bir Xbox Series E görme ihtimalimiz de yok değil yine de 😶

Altında kalır. Xbox bence artık önceki Xbox 360 kafasına geri döndü. Xbox Series S ve X'e oyunlar birlikte ve aynı zamanda çıkması için kural eklediği için böyle düşünüyorum, fakat bir Xbox series e görme ihtimalimiz de yok değil yine de 😶

Yeni bir Xbox çıkmazsa eğer GTA 6 çıktığı zaman PS5 Pro daha iyi performans vereceğinden dolayı yeni konsol alanlar PlayStation tarafına yönelebilir her şeyi zaman gösterecek. Ama yeni Xbox çıksada ben PS5 Pro çıktığı zaman alma taraftarıyım.

Yeni bir Xbox çıkmazsa eğer GTA 6 çıktığı zaman PS5 Pro daha iyi performans vereceğinden dolayı yeni konsol alanlar PlayStation tarafına yönelebilir her şeyi zaman gösterecek. Ama yeni Xbox çıksada ben PS5 Pro çıktığı zaman alma taraftarıyım.
Hocam Xbox tarafında hem oyunların Playstation'a göre baya ucuz olmasından hem de Gamepass sisteminin içinde Fifa falan da olmasından dolayı şuan Xbox'a biraz daha yakınım ama bekleyip göreceğiz önce parayı halletmem lazım :D

Hocam Xbox tarafında hem oyunların PlayStation'a göre bayağı ucuz olmasından hem de Game Pass sisteminin içinde FIFA falan da olmasından dolayı şu an Xbox'a biraz daha yakınım ama bekleyip göreceğiz önce parayı halletmem lazım :D

Xbox mantıklı tabii ki ama ben exclusive oyunları sevdiğim için ve PS2'den beri PS tarafında oldugum için PS5 ile devam etmeyi düşünüyorum tabii ki öncelik parayı halletmek bende elimdeki PS4'u satıp üstüne koymayı düşünüyorum bakalım ne olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı