Xbox Series X satılıp PlayStation 5 alınır mı?

İllaki gelir, ama 1,5 yıl az bir süre de değil. 20k parayı ne kadar kolay kazandığınıza, bekleyip beklememeyi ne kadar dert ettiğinize göre değişir. Ben doktorum, daha hala PS5 alsam mı diye düşünüyorum, kararım değişip duruyor, toplamda yılda 2 oyun anca oynayacağımı biliyorum çünkü alırsam. Kalan her oyunu bilgisayarı TV'ye bağlayıp oynuyorum artık çünkü. Az para da değil maaşımın yarısından yüksek.

Ama mesela The Last of Us part 3 geldiğinde, biliyorum ki 1,5 yıl PC'ye gelmesini beklemektense PS5'im olsa keşke diyeceğim eğer almamış olursam. Part 2 çıkalı 3 yıl oldu daha oyundan hiçbir haber yok, 3-4 seneye anca çıkar zaten bekleyeceğiz, üstüne bir de 1,5 yıl PC'ye çıkmasını bekleyeceğime basarım parayı kafasındayım. Ufak tefek masraflarım var biriken, onların taksitleri bitip biraz rahatlayınca alacağım büyük ihtimalle bu sebeple.

Yine dönüp dolaşıp bu karara geliyor aslında yani. Exclusive oyunları beklemeyi göze alıyor musunuz? 20.000 TL mi yoksa 1-1, 5 yılınız mı daha değerli?

4050, 4K monitörü kurtarmaz maalesef. 1080p sizin için yeterliyse, ve yukarıda dediğim gibi "para sorun değil, beklemek istemiyorum" diyorsanız geçin PS5'e. Biraz daha bütçeniz olunca 4K bir TV almaya çalışın ama bence, 10-15k arasına bile gayet güzel TV'ler var, TV'de oyun oynamanın keyfi farklı.

Alternatif olarak, eğer asıl isteğiniz Spider-Man ise, diğer exclusivelerle ilgilenmiyorsanız, kısa süreli cihaz kiralayıp da oynayabilirsiniz. Ama diğer oyunları da oynarım derseniz ve maddi olarak rahatsanız PS5+TV.

Hocam o 1,5 yıl her türlü oyunu oynayabiliyorsunuz o PC'de daha iyi grafikle 1,5 yıl sonra oynar oyunun deneyimini sonuna kadar yaşarım 20k verip ilk gün oynamak yerine.

4050, 4K monitörü kurtarmaz maalesef. 1080p sizin için yeterliyse, ve yukarda dediğim gibi "para sorun değil, beklemek istemiyorum" diyorsanız geçin PS5'e. Biraz daha bütçeniz olunca 4K bir TV almaya çalışın ama bence, 10-15K arasına bile gayet güzel TV'ler var, TV'de oyun oynamanın keyfi farklı.

Alternatif olarak, eğer asıl isteğiniz Spider-Man ise, diğer exclusivelerle ilgilenmiyorsanız, kısa süreli cihaz kiralayıp da oynayabilirsiniz. Ama diğer oyunları da oynarım derseniz ve maddi olarak rahatsanız PS5+TV.
Teşekkürler hocam. Aile evinde olduğum için konsolu evdeki tek TV'ye bağlayamıyorum, ama dediğiniz doğru. TV'de oyun oynamanın keyfi bambaşka. PlayStation'ın sinematik ağırlıklı exclusive oyunlarına açıkçası bayılıyorum. Akşam eve geldiğimde 1-2 saat stres atmak için mükemmel oluyorlar. Aralarında en ağır basanı Spider-Man olsa da diğer exclusive'leri de oynamayı planlıyorum. Tahminimce xbox'ı sattıktan sonra üzerine 1-2k ücret ekleyeceğim, o yüzden maddiyat sorun olmayacak. Dolayısıyla an itibariyle Temmuz ortası gibi PS5'e geçmeye karar verdim.

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.

Teşekkürler hocam. Aile evinde olduğum için konsolu evdeki tek TV'ye bağlayamıyorum, ama dediğiniz doğru. TV'de oyun oynamanın keyfi bambaşka. PlayStation'ın sinematik ağırlıklı exclusive oyunlarına açıkçası bayılıyorum. Akşam eve geldiğimde 1-2 saat stres atmak için mükemmel oluyorlar. Aralarında en ağır basanı Spider-Man olsa da diğer Exclusive'leri de oynamayı planlıyorum. Tahminimce Xbox'ı sattıktan sonra üzerine 1-2K ücret ekleyeceğim, o yüzden maddiyat sorun olmayacak. Dolayısıyla an itibarıyla temmuz ortası gibi PS5'e geçmeye karar verdim.

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.

Teşekkürler hocam. Aile evinde olduğum için konsolu evdeki tek TV'ye bağlayamıyorum, ama dediğiniz doğru. TV'de oyun oynamanın keyfi bambaşka. PlayStation'ın sinematik ağırlıklı exclusive oyunlarına açıkçası bayılıyorum. Akşam eve geldiğimde 1-2 saat stres atmak için mükemmel oluyorlar. Aralarında en ağır basanı Spider-Man olsa da diğer exclusive'leri de oynamayı planlıyorum. Tahminimce xbox'ı sattıktan sonra üzerine 1-2k ücret ekleyeceğim, o yüzden maddiyat sorun olmayacak. Dolayısıyla an itibariyle Temmuz ortası gibi PS5'e geçmeye karar verdim.

Odanıza bir projektör ya da TV almayı da düşünün derim, güle güle kullanın :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı